JuhannusAaton tunnelmia

Tänä vuonna jäimme Ouluun viettämään juhannusta oman perheen kesken. Juhannusaatto aamuna perjantaina Kyösti  meni kolmen tunnin voimistelutreeneihin ja me muut suuntasimme ensin CrossFit Oulun aamuwodiin ja sitten kauppahalliin ruokaostoksille.

Juhannusjumppana oli herowod Whitten:

5 rounds, 5 kierrosta

22 kettlebell swing, kahvakuula heilautus

22 boxihyppy

400m juoksu

22 burbee

22 wall ball, seinäpallon heitto

Time Cap aikarajana oli 50minuuttia.

Tein swingit 20kg kahvakuulalla ja boxit askeltamalla. Burbeen korvasin kyykky + punnerrus boxia vasten -yhdistelmällä. Sain jumpan valmiiksi juuri ennen aikarajaa, ajassa 48:42. Syke kyllä tuntui välillä nousevan melkoisen korkeaksi, vaikka sykemittaria ei mukana ollutkaan. Hetkellisen sykkeen nostatuksen jälkeen tein aina vähän aikaa rauhallisempaan tahtiin tai pidin lyhyen juomatauon. En ollut asettanut mitään aikatavoitetta ja olin ajattellut että todennäköisesti saan tehdä 50minuutin jumpan, enkä ehtisi loppuun asti. Kuitenkin kolmannen kierroksen jälkeen laskeskelin aikaa olevan vielä sen verran, että samalla tahdilla ehtisin tehdä kaikki kierrokset, joten vähän extravauhtia siitä tekemiseen sai.

Juoksu oli yllättävän paha tuolla välissä ja jouduinkin menemään sen lähes kävelyvauhtia. Samoin wall ballit piti pätkiä melkein joka kierroksella 6+6+5+5 sarjoihin, pystyn kuitenkin tekemään ne vielä 14lb pallolla määrättyyn korkeuteen. Boxit oli askeltamalla mukavaa sykettä vähän tasoittavaa tekemistä. Tähän wodiin sai kyllä hyvin puristettua kaiken irti   ja se oli pitkästä aikaa todella hien irrottava pidempi kestoinen treeni.

Miika veti saman jumpan miesten rx painoilla aikaan 34:30. Armaksen CrossFit Kids Whittenissä oli 6kg kahvakuula, pikkuboxi ja wall ballit meni jalkapallolla. Burbeet ja 400m juoksut poika painoi niin kovalla tahdilla, että tuskin kukaan pysyi perässä. Aikaa meni 30:37. Huikea tahti ja mikä tekemisen meininki! Hikinen, punainen ja innostunut perhe poistui salilta juhannuksen viettoon.

1891192_10153233569259300_7086264985909405328_n 11430148_10153233569299300_4610499031051977133_n

Sääennustuksista poiketen juhannusaattona oli kaunis auringonpaiste, joten nautimme herkullisen kalalounaan ulkona terassilla. Kauppahallin Haanpään kalaherkut täydentyivät uusilla perunoilla ja grillatulla munakoisolla. Halkaisin munakoisot ja tein niihin viiltoja. Suolaa, pippuria, oliiviöljyä, murskattua valkosipulia ja persiljaa pintaan. Hyvää oli.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kyöstin uimayritys kodin edustan laiturilta jäi varpaiden kasteluun. Illalla käytiin vielä katsomassa Toppilansaaren kokkoa ja heittelemässä kiviä mereen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Avainsanat: , , ,

Hanna Uusitalo

Hanna Uusitalo, VOIMAHOTON

Hanna on oman elämänsä huippu-urheilija. Perhe-elämää, CrossFittiä, luontoliikuntaa ja valmennusta. Koulutukseltaan Hanna on liikunnanohjaaja (AMK) ja parhaillaan hän opiskelee luonto-ohjaajaksi.

Kommentit (0)

Kaikkien kommenttien tarkastus on käytössä. Ethän siis lähetä kommenttiasi useampaan kertaan, kiitos.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *