Juhlimisia välillä

Kausi 2013 katsottanee virallisesti päättyneeksi kun seurat ja lajiliitto valitsevat parhaitaan. Joistain valinnoista varmasti neuvotellaan hiukan tiukemmin ja toiset ovat itsestään selvyyksiä. Meidän seurassa on tapana järjestää mukavat joulujuhlat, joissa ylimääräisiä kaunopuheita ei ehditä lurittelemaan mutta taustalla vaihtuvat ajokauden kuvat kertovat ilmeillään ja hikipisaroillaan enemmän kuluneesta kaudesta kuin kukaan pystyisi sanoiksi muokkaamaankaan. TVC:ssä palkitaan kaikki kisakuskit Muumi-mukilla, en tiedä alkua tuolle perinteelle mutta minusta se on mukava ele. Lisäksi seurassamme on palkittu vaihtelevia määriä kuskeja, hieman vaihtelevilla titteleillä. Itse sain kunnian pokata kolmannen kerran yhteen menoon seuran parhaan-pytyn, mutta tänä vuonna hiukan aavistelinkin että se ei välttämättä ollut niin itsestään selvyys, vaan maastopuolella Ojalan Henrillä oli myös hyvä kausi takana. Osuvin pysti tosin meni meidän seuran super-äidille, kaimalleni Lehikoisen Pialle, joka sai vuoden BMX-kuskin pystin. Kahden pojan äiti joka treenailee Turun BMX-radalla yhdessä poikiensa kanssa. :) Poikien kaverit kuulemma hiukan ihmettelevät tätä mutta pojille se on ihan perus-arkea. :) Parasta!

Tänä vuonna tuli kutsu myös Suomen Pyörä Unionin partyihin ja sieltä käytiin Elisan kanssa Teamsprint-joukkueena noutamassa Vuoden ratapyöräilijä-pytty.

Vuoden ratapyöräilijä(t) :) 15v sitten edellisen kerran naisen nimi kaiverrettu tohon pystiin, nyt tuli kerralla kaks lisää!

Olipa muuten 15 vuoteen ensimmäiset naisten nimet tuon kiertopalkinnon kyljessä! Noh, tulipahan kerralla kaksi lisää ja tavoitetta ensi kaudelle huolehtia ettei lupaavasti aloitettu perinne katkea.

Elisa ajaa tästä lähtien samassa seurassa kanssani ja sai heti lenkki-kasteen joulujuhlan yhteydessä, ns. kinkun sulatuslenkki siis heti joulujuhlan jälkeisenä aamuna. Keli oli kyllä mitä mainioin ajaa peruskunto lenkkiä. Aurinkoa ja kuivaa tienpintaa.

Perusuuvutusta marraskuun auringossa :)

On muuten uskomattoman virkistävää joskus käydä ajamassa muuallakin kuin kotiseuduilla! Tosin nyt oli kotiseuduiltakin enemmän tuttua mukana, koska yksi lenkkiseuroihini kuuluva miespuolinen kisakuski vaihtoi myös seuransa meidän seuraan.

Perjantain lenkkikuva on myös pakko liittää tähän vastapainoksi ja muistutukseksi että tähän aikaan sää voi vaihtua päivästä toiseen vaikka kuinka paljon.WP_000173

Ylimääräinen vapaa päivä kirvoitti maassa makoilevasta loskasta huolimatta ajamaan lenkkiä. Päätin tutkia erästä oikopolku mahdollisuutta, kun kerran samaan suuntaan meni jonkun muunkin jäljet.. Eihän se sitten mennyt niinkuin suunnitelma ja eksyin. Onneksi olin liikkeellä jo aamupäivästä koska muuten näillä aurinkotuneilla tuo vajaa tunnin häröily pikkuteillä ja poluilla olisi voinut alkaa ahdistamaan, mutta pitkästä aikaa näin lenkillä kaksi hirveäkin. Tarkempaa sijaintia en edellä mainitusta syystä pysty kohtaamisellemme kertomaan mutta on se vaan niin vaikuttava näky. :)

Avainsanat:

Pia Pensaari

Pia Pensaari

Kirjoittaja on naispyöräilijä, joka on voittanut yli 20 SM-mitalia ja omistaa kautta aikojen Suomen 2. nopeimman ajan 3km takaa-ajossa.

Kommentit (2)

Kaikkien kommenttien tarkastus on käytössä. Ethän siis lähetä kommenttiasi useampaan kertaan, kiitos.

 • Pia Lehikoinen

  Dänks Piia! Super-äiti -titteli mairittelee, mutta oikeasti olin iloisesti yllättynyt pokaalista. Esikoiseni on edelleen aika myrtynyt, ettei se osunut hänelle. Itselleni tulee pieniä paineita bmx-fillaroinnin puolella kehittymisen suhteen, eikä vanha ihan nopeasti uutta opi. Ehkä siellä kehityksen isompana jarruna on tuo itsesuojeluvaisto / rohkeus, jota noilla nuoremmilla on enemmän. Tai sitten se ”äiti” sana aina kuitenkin muistuttaa takaraivossa, että on syytä pysyä pystyssä jotta arki toimii. Itsensä likoon laittaminen vaatii rohkeutta kaikilla elämänsaroilla. Saattaa olla että laji vaihtuu ratapyöräilystä bmx-puolelle – jää nähtäväksi. Kivaa pitää olla ja minusta on ollut tosi hauskaa kokeilla kaikenlaista pyöräilyä. Mutta omalta osaltani voin vain kiittää menneestä kaudesta ja ajetuista kisoista + niistä mitaleista , joita olemme yhdessä saavuttaneet. Parhaimmat onnittelut muuten HUIKEISTA ajoista Elisan kanssa radalla ja ennen kaikkea on todella upeaa, että nimenne ovat ikuistettu tuohon Vuoden Ratapyöräilijät -pystiin! Hyvä Elisa ja Piia!!!! Ja lopuksi, Elisalle tervetuloa seuraan!
  T: Pia – se pätkempi

  Vastaa
 • Pia Pensaari Kirjoittaja

  Kiitos itsellesi! Sun takia mun startti-tekniikka otti huiman harppauksen eteenpäin! Et sä radalta kokonaan pääse pois, ens kesäks on jo suunnitelmia hiukan sun varalle :)

  Vastaa

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *