Kaistapäisehkö urheiluviikko 39

Koska en ole kovin kauaa tilastoinut treenikertojani tai liikunnallisiin puuhiin käyttämiäni tuntimääriä, en osaa sanoa, olenko joskus mahdollisesti liikkunut enemmän kuin tällä viikolla. Luultavasti olenkin (vähintään kesän fillarireissulla tuntimääräisesti tuli kyllä liikuttua enemmän, mutta aika yksipuolisesti), mutta melkoisen aktiiviseksi humpsahti tämäkin viikko, kuten jo eilen ennakoin.

Maanantai: jalat+selkä-sali 1 h 45 min
Tiistai: rinta+kädet-sali 1 h 15 min, juoksulenkki 30 min, 4,8 km, 9,6 km/h
Keskiviikko:-
Torstai: jalat+selkä-sali 1 h 15 min
Perjantai: rinta+kädet-sali 1 h 30 min, juoksulenkki 49min, 6,9 km, 8,4 km/h
Lauantai: lenkki 1 h 50 min (josta juoksua n. 1 h 15 min), 14,8 km, 8,2 km/h
Sunnuntai: hot jooga 1 h 30 min, yläköysikiipeily 2 h

Kiipeilyn jälkeinen pukkaripose Salmisaaressa.

Yhteensä siis yhdeksän erillistä liikuntakertaa, ja taitaapa tuntimäärissäkin mennä kymmenen rikki. O-ou.Tällaisia intensiiviviikkoja ei vissiin nyt ihan jatkuvasti parane vetää (ylikunto ja mitä näitä nyt on), mutta olipa kyllä kiva käydä salin lisäksi juoksemassakin useamman kerran. Saliohjelma rullaa edelleen mukavasti myös, joskin ensi viikolla ajattelin hiukan lyhentää yksittäisten treenien kestoa, helposti nimittäin kuhkin salilla puolitoista tuntia ja ylikin, jos en pidä rotia. Tiputan siis varmaankin kultakin päivältä pois pari liikettä.

Onneksi kevyempi viikko on väistämättä tulossa viimeistään kuun puolivälin Madridin reissun yhteydessä, en todellakaan ajatellut ottaa mitään urheiluhenkisiä vermeitä edes mukaan. Ensi viikon lopulla puolestaan menen piipahtamaan ystävien luona Kemissä, mutta siellä tulee kyllä luultavasti ainakin kiipeiltyä, ettei ihan löhöloma ole tulossa.

Salmisaaressa kivintä ja kamalinta ovar korkeat seinät!

Hot joogaan päädyin tänään, kun ystävän ystävä suorittaa joogaohjaajatutkintoa, ja piti tänään pienen yksityistunnin Yoga Nordicin ihanan lämpöisessä salissa. Se oli kivaa, ja aloinkin harkita kymmenen kerran kortin hankintaa kyseiseen joogalaitokseen. Olen joskus muinaishistoriassa harrastanut jotain perusjoogaa jonkun verran, ja sen jälkeenkin ollut varovaisen kiinnostunut lajista, mutten ole kuitenkaan sen enempää perehtynyt. Suurimman vaikutuksen tällä salilla teki tuo hot-ominaisuus. Olen kova palelemaan, joten olipa mukava harjoitella trooppisessä lämmössä.

Huom. sääriruhjeen hieno laastarointi.

Joogan jälkeen lähdin vielä perinteiselle sunnuntaikiipeilylle Salmisaareen, ja perinteiseen tapaan sain sääriini taas kasapäin uusia ruhjeita ja mustelmia. Mutta kivaa oli! Ja iltaruoaksi valmistui makoisa merenelävä-aurajuusto-pizza omassa uunissa (kaistapäinen treenaaminen aiheuttaa kaistapäistä nälkää!).

Avainsanat:

Miia Kirsi

Miia Kirsi

Miia on reilu kolmikymppinen pääkaupunkilaistunut humanisti ja tavoitteellisesti treenaava CrossFit-harrastaja.

Kommentit (0)

Kaikkien kommenttien tarkastus on käytössä. Ethän siis lähetä kommenttiasi useampaan kertaan, kiitos.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *