Kauden avauskisa Turussa

Kisakausi käynnistyi tänään pukemalla ensimmäiset kisanumerot selkään. Podiumin kautta kotiin, joten voi hymyillä. Oli myös kiva ajaa kisaa kun oikeasti ajettiin eikä vain kyttäilty ja joogattu ja saatiin ihan loppukiri kamppailukin aikaiseksi.

kiri

podium

Kauden ensimmäinen kisa on aina jännittävin ja niin myös tälläkin kertaa, tuhlasin aivan uskomattoman paljon energiaa ihan vain omaan jännitykseen, joten ensimmäiseen kisaan on mentävä aina hieman takki auki kun ei tiedä yhtään omien jalkojen tasoa ja kuinka saa pidettyä hermot kurissa. Nyt ei tarvinnut hermojen kurissapitämisestä huolehtia kun heti kisan neutraaliauton poistuttua polkaistiin kampi pyörimään ja se irtiotto kantoikin sitten kisan loppuun asti. Lisää kisakuvia ja -tunnelmia.

https://www.flickr.com/photos/oldklein/sets/72157644350407501/

Nyt kun kisakausi on avattu niin jatkoa seuraa. Lupaan yrittää parhaani mukaan kirjoittaa myös penkin alle menneistä kisoista jotain, koska niitäkin tulee vastaan. Ensi viikolla enemmän aikaa aika-koneen päällä ja vähän ensimakua velolla ajamiseen luvassa. Eli saattaa olla taas pieni hehkutus kirjoituksen paikka vaihteettomuuden ihanuudesta ja raadollisuudesta!

Ja alla pari kuvaa lisää tuosta aika-koneesta. Ensimmäinen ajo takana ja uusi runkomerkki vaikuttaa lupaavalta. Ohjaamo tuntumaltaan hieman erilainen joten ennen teknisempiä tempopätkiä pitää ottaa haltuun ja hallintaan tuo sininen kesäheila. Ja yleisön pyynnöstä nyt ihan oikealtakin puolelta kuvattuna. Pyörän kuvauksessa on tarkat säännöt ja pistää silmään mikäli niitä ei noudateta, tiedän sen itsekin mutta joskus on hauska soveltaa hieman. Nyt kuitenkin alla olevassa sivuprofiilissa on katsottu perusasiat pääsääntöisesti kohdilleen. Juomapullon teline aika-ajopyörään ei kuulu mutta laitoin sen koska treenatessa on ihan kiva jos voi ottaa huikan pari…

BMC leijona

Ja sitten vielä kasvokuvaa…

BMC edestä

Pia Pensaari

Pia Pensaari

Kirjoittaja on naispyöräilijä, joka on voittanut yli 20 SM-mitalia ja omistaa kautta aikojen Suomen 2. nopeimman ajan 3km takaa-ajossa.

Kommentit (0)

Kaikkien kommenttien tarkastus on käytössä. Ethän siis lähetä kommenttiasi useampaan kertaan, kiitos.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *