kieppiapinoita

5 Rounds for Quality

2x köysikiipeily, korvattu apinaradalla

4x kieppi

8x boxihyppy, korvattu aidan yli hypyllä

10x punnerrus hand release, korvattu kahvapunnerruksilla

Tämä oli tänään ohjelmoinnissa ja noilla pienillä muutoksilla tehtävissä ulkoilmaboxilla.

Apinaradalla menin niin, että tartuin jokaiseen väliin, enkä heilauttanut vauhtia kovin paljoa. Edellisellä kerralla otin joka toisen välin ja otin heilautuksella vauhtia. Miika eteni kädet vierekkäin ikäänkuin hyppimällä. Pitää kokeilla sitä ensi kerralla. Tämä on kyllä tosi hyvää treeniä, sekä lapsille että aikuisille. Usein lapsilta sujuu helpommin kuin aikuisilta. Armas meni tänään radan myös taaksepäin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Korkeassa tangossa tehtävä kieppi on voimakieppi, jossa ikäänkuin ensin vedetään käsillä itsensä mahdollisimman ylös ja sieltä sitten jalat heitetään ympäri. Jos jalat pääsee koukistumaan liikaa, jää helposti tangon päälle roikkumaan pää alaspäin, eikä ympäri pääsekään. Kyösti veti useamman putkeen, mutta minun piti tehdä ykkösinä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Boxihyppyjen tilalla tein tuollaisia aidan yli hyppyjä. Punnerrukset punnerruskahvoilta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

haarapunnerruksia

Oli niin mahtavaa treenata ulkona auringossa. 5 kierrosta veti yllättävän voimattomaksi. Juomapulloon laitettiin tänään onneksi vähän suolaa veden joukkoon, sen verran reilusti tulee hikoiltua. Treenin jälkeen mentiin uimaan uima-altaaseen, jossa vesi on ihanan kylmää ja toimii palauttavana erinomaisesti. Mummo oli tehnyt loistavaa liha-kasvissoppaa lounaaksi, minkä jälkeen päikkärit aurinkotuolissa parvekkeella. Tähän voisi vaikka tottua.

Tänään on vielä luvassa päivän toinen treeni salilla.  Kuntosaleja täällä on useampiakin, mutta ne ovat aikalailla saleja, joissa on paljon laitteita ja vähemmän vapaita painoja. Painonnostoa ei meinaa mahtua tekemään, mutta kyykyt, mavet, penkit, punnerrukset onnistuu. Leukoja ei uskalla alkaa kippailemaan, taitaa kaatua koko laite. Ja peilejä on kyllä joka seinä täynnä. Ostettiin nyt viiden kerran kortit tuohon lähimmälle Be-Fit salille, joka yhdessä tuon rannan ulkopuiston kanssa mahdollistaa aika mainiosti lomaviikon treenit. Suomesta mukaan otin hyppynarun, pari kuminauhaa ja jumipallon. Nuo kuminauhat kulkee helposti mukana ja niillä saa hyvin lämmiteltyä ja mobbailtua.

-hanna-

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Avainsanat:

Hanna Uusitalo

Hanna Uusitalo, VOIMAHOTON

Hanna on oman elämänsä huippu-urheilija. Perhe-elämää, CrossFittiä, luontoliikuntaa ja valmennusta. Koulutukseltaan Hanna on liikunnanohjaaja (AMK) ja parhaillaan hän opiskelee luonto-ohjaajaksi.

Kommentit (0)

Kaikkien kommenttien tarkastus on käytössä. Ethän siis lähetä kommenttiasi useampaan kertaan, kiitos.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *