Kisakauden tuoksua

Kisakausi on polkaistu käyntiin käytännössä jo likimain kaksi kuukautta sitten Venäjällä omniumin SM-kisoilla. Ja nyt on maatielläkin skabailtu kolmena viikonloppuna.

Oma lopputalvi ja alkukevät on mennyt tasapainoillessa sairastelun ja treenaamisen välimaastossa. Suloiset poskiontelontulehdukset ovat jälleen olleet riesanani ja vetäneet minut aina sairaslomalle uudestaan ja uudestaan, aina vaan voimakkaampina. Useamman mielipiteen kuultuani, syytän tästä kiusasta työpaikana sisäilman laatua. Siihen on onneksi tulossa muutosta..

Treenaamisen kompromissit huomioon otaen kisakunto on ihan hyvällä mallilla. Motivaatiota ajamiseen ainakin on sairasvuoteella säästelty ja poskiontelotkin on punktoitu ja tyhjennetty. Nyt tänä vuonna ensimmäiset kaksi kokonaista viikkoa peräkkäin töissäkin jo!! Onpa muuten noussut toimivan työterveyden arvostus silmissäni tähtitieteelliseksi!! Onneksi oman terveysaseman päivystävä lääkäri otti todesta kun sanoin että nyt se neula sinne nokkaan ennenkuin lähden yhtään mihinkään. :) Joskus pitää tietää mitä haluaa. Se olikin elämäni ensimmäinen punktointi eikä likimainkaan niin paha kuin mitä tarina kertoo. Puudutus toimi hyvin ja hoitajankin kanssa löydettiin nopsaan yhteisiä tuttuja. Iso hatunnosto vastaavaa työtä tekeville, huhhuijaa, mitä kaikkea tuon parituntisen aikana tulikaan vastaan!..miesflunssasta, sydänkohtaukseen, märäntyneen kipsin poistoa väliin ja sitten punktointia avustamaan..

Mitäpä kausi on tuomassa tullessaan..nyt täytyy sanoa että kerrankin tavoitteet on vielä hieman hakusessa koska nyt täytyy saada treenaaminen kunnolla käyntiin ja katsoa miten harjoitus alkaa tarttumaan. Sitten tavoitteet tappiin ja menoksi. :)

Messureissua pukkaa syksyn alkuun mitä upeammissa maisemissa, Pohjois-Italiassa. Sitäpä odotellessa..Aion ajaa kaikki ne kuuluisat nousut joita virtuaalina olen olkkarissakin joskus kaahottanut :)

 

 

Pia Pensaari

Pia Pensaari

Kirjoittaja on naispyöräilijä, joka on voittanut yli 20 SM-mitalia ja omistaa kautta aikojen Suomen 2. nopeimman ajan 3km takaa-ajossa.

Kommentit (0)

Kaikkien kommenttien tarkastus on käytössä. Ethän siis lähetä kommenttiasi useampaan kertaan, kiitos.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *