Kisat nähty.

MM-kisat ohitse! Osaltani ei suurta onnistumisen kiljuntaa kuulunut vaan pientä pettymyksen tuhinaa. Oman jalka oli totaalisesti kesän huonoin ja varmasti aikaisemmin sairastettu tauti ja 3 vkon treenitauko vaikutti luultavasti lauantaiseen kuntoon. Kunto ei siis ollut kohdillaan ja vanha vatsavaivakin alkoi kolkutella 60 kilometrin ajon jälkeen ja jalat olivatkin sen jälkeen hoosiannaa. Pystynyt kaupunkikierrosta ajamaan enää edes lenkkivauhtia vaan meni lähinnä haahuiluksi.

Yritin kuitenkin pysyä ensimmäiset 60km kärjessä ja vilahdella telkussa. Mitään hävittäväähän minulla ei ollut kisaan osallistuessani. Kauden alussa ei ollut ajatustakaan, että olisin syyskuun lopulla osallistunut MM-kilpailuihin! Kokemus olikin kaikin puolin muuten upea! Toivottavasti ensi vuoden kuviot tuovat kuitenkin lisää poweria reiseimeihin ja pääsisin uudestaan edustamaan Suomea ehkä paremmalla valmistautumisella ja kunnolla!

Avainsanat: ,

Lotta Lepistö

Lotta Lepistö

Lotta on 24-vuotias pyöräilijä ja sairaanhoitajaopiskelija. Tulevana vuonna Lotan on tarkoitus harjoitella monipuolisesti ja saada pyörä liikkumaan entistä kovempaa. Hän pääsee nyt kokeilemaan vuodeksi, millaista on elää todellista huippu-urheilijan elämää.

Kommentit (0)

Kaikkien kommenttien tarkastus on käytössä. Ethän siis lähetä kommenttiasi useampaan kertaan, kiitos.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *