Kiveltä kivelle

Kävin tällä viikolla Voiman kanssa 2,5 tunnin vaunulenkin. Seikkailtiin tässä ihan kotikulmilla Toppilansaari-Hietasaari -alueen metsäpoluilla ja Nallikarin rannoilla. Asfalttiteiltä poikkeaminen on virkistävää ja tuo luonnon lähemmäs. Aika kului kuin huomaamatta juosten, hölkäten, kävellen ja välillä jopa tarpoen upottavassa hietikossa. Rannan heinikkoisilla kapeahkoilla poluilla olisi tosin lastenkantorinkka ollut ehkä lastenvaunuja parempi kuljetusväline.

img_5911

Rannalla laitoin Voiman parkkiin ihmettelemään ja aloin hyppimään kiveltä kivelle. Sain tähän inspiraation kun olin muutama viikko sitten Partioaitan polkujuoksuillan lenkillä. Juostiin tuolloin Ainolanpuistossa ja seikkailtiin siellä purojen ja kivien seassa loikkien. Se oli ihan superkivaa.

Tein nyt niin, että hypin kiviä toiseen suuntaan ja sitten polkua pitkin takaisin, yhteensä 10 kierrosta lyhyellä palautuksella. Ensimmäinen kierros oli pelottavaa ja sitä hyppi vain varmoja paikkoja. Pikkuhiljaa pystyi lisäämään vauhtia ja loikkaamaan ehkä pidempiä kiven välejä. Voima istuskeli kärryissä ja ihmetteli sinkoilevaa mammaa. Tässä videota:

Samassa Partioaitan illassa shoppailin muuten heräteostoksena osallistumisoikeuden Nuts Karhunkierroksen 53 kilometrin polkujuoksuun ensi vuoden toukokuulle. Siitä tulee taatusti hauska ja ikimuistoinen juoksentelu kiveltä kivelle. Olisiko hyviä vinkkejä kokeneilta polkujuoksijoilta, miten kannattaa valmistautua että hommasta selviää?

Avainsanat: ,

Hanna Uusitalo

Hanna Uusitalo, VOIMAHOTON

Hanna on oman elämänsä huippu-urheilija. Perhe-elämää, CrossFittiä, luontoliikuntaa ja valmennusta. Koulutukseltaan Hanna on liikunnanohjaaja (AMK) ja parhaillaan hän opiskelee luonto-ohjaajaksi.

Kommentit (0)

Kaikkien kommenttien tarkastus on käytössä. Ethän siis lähetä kommenttiasi useampaan kertaan, kiitos.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *