Kolmetonnia

Tänään oltiin taas uima-altaassa Aquaplussan porukan kanssa. Hyvän edellisen treeniviikon jälkeen lähdin innokkaalla mielellä avaamaan uutta viikoa treenien parissa, olihan valmentaja vielä eilen sanonut, että tänään uidaan kiva ja helppo treeni.

Näin jälkikäteen voisin sanoa tulleeni pahasti huijatuksi :) :)

Kiva treeni kylläkin oli, mutta kovin helppo se ei kyllä ollut. Liekkö rangaistus siitä, että juoksin eilisessä umpihangessa 7km pidemmän lenkin, kuin oli ohjeistettu. Vai mitäs sanotte pilkotusta kolmesta tonnista lättäriuintia superuimarin perässä tempoillen ja vauhtia kokoajan nostaen? Viimeiset vinstat tuntuivat jo niin kamalilta, että kädet eivät enää tahtoneet liikkua vetojen viimeisillä metreillä ollenkaan. Silti vielä viimeisessäkin vedossa kello pysähtyi parempaan aikaan kuin koskaan ennen – joskin rataköydessä killui sen jälkeen melko lailla loppuunuitu tyttö ja silmissäkin musteni jo siihen malliin, että kesti jonkin aikaa keräillä itseään kasaan loppuverraa varten.

Onneksi pukukaapissa odotteli palautusjuomaa ja henkilökohtainen autokuskikin oli saapunut uimahallin pihaan hakemaan minua kotiin. Huomenna aamuna on sitten luvassa taas uusi koitos, kun superuimarin sijaan pääsen superjuoksijan matkaan kipittämään 200 metrisiksi pilkottua viittä tonnia. Paperillahan 200m kovaa – 200m kevyemmin – 200m kovaa – 200m kevyemmin jne.. ei kuulosta ihan kauhean pahalta. Käytännössä veikkaan, että loppumatkasta tuntemukset voivat olla vähän erilaiset. Pitää vain saada vielä huomisaamuna samanlainen tsemppi päälle kuin tänään altaassa ja lauantaina Pispalan portaissa niin johan on joulukuu käynnistetty melkoisilla treeneillä!

Nyt kuitenkin suuntaan nukkumaan. Toivottavasti en näe painajaisia lättäriuinnista :)

Avainsanat: , , ,

Terhi Martikainen

Terhi Martikainen

Kirjoittaja on triathlonisti, moninkertainen pyöräilyn SM-mitalisti ja urheilukaupan ammattilainen.

Kommentit (0)

Kaikkien kommenttien tarkastus on käytössä. Ethän siis lähetä kommenttiasi useampaan kertaan, kiitos.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *