Kommentti.

Täytyy hiukan nyt kommentoida, miten sujui paritempo isäni kanssa eilen tai toissa päivänä, kun tuo kello taitaa painua jo yli puolenyön. Kuten jo ehkä hyvin olette huomanneet, että Lepistön perhe on aika tuittupäistä sakkia, niin kaksi lepistöläistä samassa kisatilanteessa (tämä nyt oli vain harjoitus, mutta kuitenkin) saattaa olla myös ulkopuolisille osatekijöille hyvin vaarallista.

No mutta itse asiaan. Tempo kulki 8 kilsan kohdalle hyvin, vaikka isä repi joka kerta vetovuoroonsa niin kovaa, että pari kertaa jouduin nuosemaan putkelle (harjoitusta viikonlopun SM-kortteli kisaan). Voitin muuten loppukirin, vaikka paritempossa ei yleensä kiritä. Pari kertaa minulta lähti ärräpäitä, mutta ei niin paljoa kuitenkaa kuin odotin! Luulin etten olisi ikinä ollut valmis ajamaan paritempoa meidän ”päällikön” kanssa! Mutta toisin kävi.

Lotta Lepistö

Lotta Lepistö

Lotta on 24-vuotias pyöräilijä ja sairaanhoitajaopiskelija. Tulevana vuonna Lotan on tarkoitus harjoitella monipuolisesti ja saada pyörä liikkumaan entistä kovempaa. Hän pääsee nyt kokeilemaan vuodeksi, millaista on elää todellista huippu-urheilijan elämää.

Kommentit (0)

Kaikkien kommenttien tarkastus on käytössä. Ethän siis lähetä kommenttiasi useampaan kertaan, kiitos.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *