Kontrollia

Kesäkauden voisin varmaan alkaa vähitellen niputtaa tehdyksi ja siirtyä syksyyn. Jos oli tämä kesä kaikessa mittapuussa erilainen kuin koskaan aiemmin, niin yhtälailla syksystä tulee jotain omanlaistansa. Jo ihan siitä syystä, että opintojen ääressä ei tule kulumaan tuntiakaan. Toiseksi siitä syystä, että jatkan treenaamista Livignossa.

Viime viikkoina oli ’valmennus- ja johtoporras’ tekemässä täällä treenaamiseeni kontrollia. Tarkastamassa siis tekemistä, tekniikkaa, maastoja ja olosuhteita, tuomassa tottahan toki vaihteluakin kesäkauteni päättäviin treeneihin. Kaiken perusteella sain hyväksytyn jatkolisenssin tänne syksyyn, joten ennakkosuunnitelmassa siispä pysytään. No, seurasinhan sitten itsekin toisella silmällä, mielenkiinnolla, tuota valmennusportaan treenailua, mihin verrattuna arvioisin, että oma tekemiseni taitaakin olla jollain tapaa kevyttä (?) :D Eräänäkin aamuna suuntasimme yhtäaikaa kukin tahoillemme lenkkivarustuksissa. Seuraavan kerran tapasimme vasta illalla, kun minä tulin päivän toisesta treenistäni. Tuolloin he vasta päättivät tuota ensimmäistä reissuaan, jossa olivat kiipeilleet jopa ketjujakin pitkin yli Cobran huipun. Onhan tuttu tunne tuo itsellekin ollut, että ajan kulua ei täällä liikkuessa huomaa, kunhan vaan eväs- ja juomapuolesta huolehtii.

Joka tapauksessa, italialaista ohutilmaista perustyötä on nyt tullut tehtyä reilut pari kuukautta. Sormilla näin äkkiseltään laskettuna on alkutalveen aikaa kuitenkin vielä enemmän kuin toiset saman verran. Syksy näyttää, mistä päin tulen hakemaan lumituntumaa ennen ensimmäisiä kisastartteja. Johonkin väliin täytyy sitten sitä paluulippuakin suunnitella, jotta viimeistään starttiviivalle täältä ehdin.. ;)

img_5513

kohti_corocelloa_3000m

lahipiiri

Avainsanat: ,

Silja Tarvonen

Silja Tarvonen

Silja on Kangasniemen Kalsketta edustava maastohiihtäjä, joka urheilee tällä hetkellä täysipäiväisesti kohti tavoitteita talvisilla kilpaladuilla.

Kommentit (0)

Kaikkien kommenttien tarkastus on käytössä. Ethän siis lähetä kommenttiasi useampaan kertaan, kiitos.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *