Korjaussarjaa..

Ohjaajani nautiskelee vierailustaan Suomen Turussa ja koko labra on yksin mun! Aika uhkarohkeata ottaen huomioon kuinka paljon tuhoa sain viime viikolla aikaan. Oikeastaan labrassa tapahtuneista vahingoista  mikään ei varsinaisesti ollut mun syytä mutta kaikki jollain tavalla liittyin mun tekemisiin. Mutta sama jatkui siviilipuolella. Kasvattelen soluja tehdäkseni niiden kasvusta kasvukäyrän. Samalla kerään aineistoa tutkimukseen mittaamalla solujen kasvatus meediumista glukoosia. Ja maanantaina ja keskiviikkona pitää muistaa ruokkia akvaarion asukit. :) Muistin!
Luulin jostain syystä että labrassa voisi olla kiva työskennellä yksin, mutta osoittautui ettei se niin mukavaa olekaan, varsinkin kun tuolla labrassa meillä ei ole sellaista ylellisyyttä kuin radio.

Tämän päivän vapaa-aika meni korjaillessa viime viikolla aiheuttamiani tuhoja pyörän osalta. Takarengas meni vaihtoon koska eilisessä kisassa ajauduin vesilätäkköön jossa ilmeisesti oli hiukan isompi reikä pinnoitteessa. Rengas iski vanteelle ja hajosi. Sain huoltoautosta uuden kiekon alle ja menoksi..huomasinkin että myös eturengas on vajaatäytteinen ja vaihto. Kisassa oli yhdeksän mäkeä, joista kaksi jyrkintä oli ajettu jo aiemminkin toisessa kisassa. Ne olivat suhteellisen lyhyitä mutta yli 20% jyrkkyydeltään. Fiksuna tyttönä olin aamulla vaihtanut Enven kiekkoihin isomman pakan, mutta koska en ollut muistanut ottaa toista mäkipakkaa mukaan, oli varakiekoissa 23 piikkinen isoin. Ja tietenkin koska ironia on hieno laji, rikoin renkaani ennen noita mäkiä. Sain pääjoukon kiinni juuri hiukan ennen ensimmäistä mäkeä. Paras terävyys oli siis komeasti poistettu pikku tempo-osuudella ja pääsin junttaamaan tuota mäkeä 39/23 välityksellä. Pääsin ok, enkä tipahtanut pääjoukosta. Seuraava mäki tuli kuitenkin liian pian ja oli jyrkkyydeltään 22%, pääsin ylös, mutta tipahdin pääjoukon perässä olevaan pieneen ryhmään. Mäen jälkeen oli vastatuulta ja seuraavassa mäessä alkaneet krampit pakottivat oikaisemaan jalan ja sitten pitikin vastatuuleen ajaa kiinni sitä pientäkin porukkaa. Lopputuloksena 110km ajoa, josta 70km kisassa mukana. Ensimmäinen kerta kun sain renkaan rikki kisassa, otin sitten samalla kaksi rengasta. Plaah.

Pia Pensaari

Pia Pensaari

Kirjoittaja on naispyöräilijä, joka on voittanut yli 20 SM-mitalia ja omistaa kautta aikojen Suomen 2. nopeimman ajan 3km takaa-ajossa.

Kommentit (0)

Kaikkien kommenttien tarkastus on käytössä. Ethän siis lähetä kommenttiasi useampaan kertaan, kiitos.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *