Kosteuttava merisuola-kookosöljy -kylpy

*FoodinAmbassador -yhteistyö*

Tehokas kuivan ihon kosteuttaja on luonnonmukainen merisuola-kookosöljy -kylpy. Sopii niin vauvalle kuin vanhemmille.

Lisää kylpyveteen 1 rkl merisuolaa ja 1rkl kookosöljyä. Merisuola on luonnonmukainen tuote täynnä hyvää tekeviä mineraaleja niin sisäisesti kuin ulkoisesti. Suolaa on käytetty ruuan maustamisen lisäksi iät ajat myös ihon puhdistamiseen ja hoitoon. Kookosöljy on puhdas luonnontuote, ilman mitään kemikaaleja. Huoneenlämmössä kookosöljy on kiinteää, mutta sulaa iholla ja lämpimässä vedessä nestemäiseksi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Voima-vauvan pesussa ei ole ollut tarvetta käyttää saippuaa. Jos iholla on ollut kuivia kohtia, on niihin laitettu pesun jälkeen kookosöljyä ja punoittavaan pyllyyn luomu perunajauhoja talkiksi. Vauva ei siis tarvitse vauvoille kehitettyjä omia pesuaineita, kylpyöljyjä ja vauvatalkkeja.

Meillä ei ole kylpyamme kuin vauvalle, joten me isommat joudumme tyytymään vain jalkakylpyihin. Talviaikaan kuivuu erityisesti itsellä säärien iho niin että trikoot vaan pölisevät. Pyrin välttämään viimeiseen asti ihovoiteiden käyttöä. Kookosöljy ulkoisesti jättää kuitenkin ihon vähän liiankin kosteutetuksi (=tahraavaksi), mutta kylvyn/suihkun yhteydessä käytettynä kun enimmät pestään pois, on kosteutus juuri sopiva.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Voima nauttii vedestä ja kylpemisestä. Stokken kasaan taittuva amme oli hyvä hankinta, ei vie paljon tilaa.

Armaksella on atooppisuuteen taipuva iho, mikä näkyy erityisesti jalkaterissä ja säärissä ilmenevinä kuivina läiskinä. Nämä kohdat ärtyvät helposti esimerkiksi juuri keväällä kastuvisssa kengissä ja sukissa sekä huonoista ruokavalinnoista. Suolakylvystä saa hyvää ensiapua ärtyneeseenkin ihoon.

Tavoitteenahan olisi, että olisimme sisäisesti niin hyvin ravittuja ja voideltuja, että ulkoisia rasvoja ei tarvittaisi. Joskus ne kuitenkin ovat paikallaan. Tarvittavat ihon hoito tuotteet löytyvät silloin keittiön kaapista, jonne ne on hankittu Foodinin verkkokaupasta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

*FoodinAmbassador -yhteistyö*

Avainsanat: , , , ,

Hanna Uusitalo

Hanna Uusitalo, VOIMAHOTON

Hanna on oman elämänsä huippu-urheilija. Perhe-elämää, CrossFittiä, luontoliikuntaa ja valmennusta. Koulutukseltaan Hanna on liikunnanohjaaja (AMK) ja parhaillaan hän opiskelee luonto-ohjaajaksi.

Kommentit (0)

Kaikkien kommenttien tarkastus on käytössä. Ethän siis lähetä kommenttiasi useampaan kertaan, kiitos.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *