Kristianin esittely

Olen Kristian, 33-vuotias Personal Trainer sekä fysiikka- ja terveysvalmentaja. Minulla on poikkeuksellisen monipuolinen liikuntatausta useasta eri lajista, kirjaimellisesti, sillä kilpailin nuoruusvuosina 10-ottelussa. Olen saavuttanut useita SM ja arvokisa edustuspaikkoja. Yleisurheilun ohella harrastuksiini on kuulunut myös jalkapallo, koripallo, uinti, pyöräily, voimaharjoittelu ja kaiken mittaiset juoksumatkat.

Kilpauran jälkeen intohimo suuntautui valmennuksen lisäksi matkustamiseen ja lainelautailuun eli surffaukseen. Matkustinkin kolme vuotta harrastukseni perässä Aasian kautta Australiaan, tehden töitä Personal Trainerina.

Taustani näkyy valmentajana harjoitteluelementtien monipuolisessa yhdistämisessä. Työskentelen niin kokonaisvaltaisten elämäntapaliikkujien kuin eri lajien urheilijoidenkin kanssa. Olen käynyt lisensioidun Personal Trainer koulutusputken sekä lisäksi jatkokoulutuksia mm. Terveys– ja Ravintovalmentajana. Holistisessa valmennusfilosofiassani otan huomioon ravinnon, levon ja stressin optimaalisen tasapainon. Tavoitteena minulla onkin insipiroida jokaikinen oman elämänsä 10-ottelijaksi, joka jaksaa rokkaa niin treeneissä, kuin niiden ulkopuolellakin.

Fitlandiassa tulen kirjoittamaan kaikesta, surffiharrastajan lihaskunnosta juoksijan parhaisiin koordinaatioharjoitteisiin kuin myös kilpaurheilijoiden ravitsemuksesta elämäntapamuuttujan ravintotapoihin.

Tällä hetkellä toimin Trainer4Youn valmennuskeskuksessa Technopoliksessa, Espoossa. Olen myös yksi LIFW hyvinvointihaasteen päävalmentajista sekä LIFW sprinttitiimin juoksuvalmentaja.

Ylpeänä voin myös todeta, että minut valittiin Trainer4Youn Vuoden 2016 valmentajaksi!

Minuun voit ottaa yhteyttä info@kristianpopov.com ja www.kristianpopov.com kautta, sekä löydät @coachkrisu instasta https://www.instagram.com/coachkrisu ja FB:eesta https://www.facebook.com/coachkrisu

Kristian Popov

Kristian Popov, Coach Krisu

Kommentit (0)

Kaikkien kommenttien tarkastus on käytössä. Ethän siis lähetä kommenttiasi useampaan kertaan, kiitos.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *