Kuulumiset Gran Canarialta

Hola taalta Gran Canarialta!

Taalla on lamminta ja pyorailty on kolmessa paivassa mukava maara. Kilometreja on kertynyt yhteensa 310 kilometria. Saapumis paivana ajoimme reilut 56 kilometria. Heti alkuunsa saimme kiiveta 3,7 kilometrin pituisen maen ylos. Maet ovat alkuunsa tuntuneet kamalilta, mutta nyt on jalat turtuneet junnaamiseen, joten kylla se tasta lahtee!

Eilen oli minun paivani. Ajoimme 140 kilometria, joka oli hyvin makipainotteinen. Yksi maki oli alhaalta asti varmasti 10 kilometria pitka, loppua kohden maki vain jyrkkeni. Rankimmissa kohdissa prosentit olivat 18% luokkaa. Mietimme maen olevan keskimaarin 12% maki. Noh, huippukohta maessa oli se, etta tiputin isan kyseiseen makeen ja reilusti! Odotin huipulla ainakin kolme minuuttia! Sykkeetkin oli meilla samat. Noh, ei siita ikuisesti voi leijua, silla hyytymisen merkkeja tulee aivan varmasti jo viikon jalkeen. Tanaankin lenkille lahteminen oli pienen tyon takana.

Tanaan ajoimme 113 kilometria ja keskisyke oli 129. Yritimme karttaa suurimmat maet, mutta makien maaraa ei kuitenkaan voinut mitenkaan estaa.:P Ajoimme puolet matkasta kolmen norjalaisen ja yhden itavaltalaisen kanssa. Mukavaa, kun voi muidenkin kanssa ajella kuin vain samojen naamojen kanssa.

Keli on ollut hyvaa, paitsi tanaan aurinko on ollut pilvessa. Toivottavasti se huomiseksi jo pilkistaa! Parantaisi paivia huomattavasti!!

Lotta Lepistö

Lotta Lepistö

Lotta on 24-vuotias pyöräilijä ja sairaanhoitajaopiskelija. Tulevana vuonna Lotan on tarkoitus harjoitella monipuolisesti ja saada pyörä liikkumaan entistä kovempaa. Hän pääsee nyt kokeilemaan vuodeksi, millaista on elää todellista huippu-urheilijan elämää.

Kommentit (0)

Kaikkien kommenttien tarkastus on käytössä. Ethän siis lähetä kommenttiasi useampaan kertaan, kiitos.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *