Laiskanpulskea viikko 36

Edellisellä viikolla hieman ennakoinkin, että viikosta 36 tulisi erittäin kevyt viikko. Crossfit-saralla olen edelleen ”between gyms”, ts. en vielä kirjautunut millekään paikalliselle salille, vaikkakin jo alustavasti päätin mennä Hertsikaan. Rahatilanne on kuitenkin tällä hetkellä pikkaisen epästabiili, joten pitää ehkä vielä hetki laskeskella pennosia. Sinne kuitenkin ajattelin mennä. Syyhyttäisi kyllä jo päästä nostelemaan rautaa.

Viikko 36: 2.–8.9.2013
maanantai: –
tiistai: –
keskiviikko: juoksulenkki 51 min, 8 km, 9,4 km/h
torstai: –
perjantai: vesijuoksu 45 min
lauantai: –
sunnuntai:-

Huh, näyttääpä tyhjältä. Toisaalta kaipa se on ihan hyväkin välillä nollailla. Viikolle osui kuitenkin sukulointia maanantaille, paluumuutto Helsinkiin tiistaille, juhlat keskiviikolle, ystävän kolmekymppiset lauantaille ja töitä, gradua ja ystävien näkemistä melkein joka päivälle. Keskiviikkona päivällä kävin kuitenkin kiertämässä Mustikkamaan ja totesin taas, että Helsingissä on kyllä mahtavia lenkkimaastoja. Vois siis käydä toistekin.

Viikon hämmentävin veto oli kyllä tuo vesijuoksu. Sovin perjantaille ystävän kanssa tapaamisen uimastadionille ja päätimme vaihtaa kuulumisia samalla vesijuosten. Olikin oikein mukava jutella, mutta muuten vesijuoksu oli kyllä aivan liian hidastempoinen laji allekirjoittaneelle.

Avainsanat: ,

Miia Kirsi

Miia Kirsi

Miia on reilu kolmikymppinen pääkaupunkilaistunut humanisti ja tavoitteellisesti treenaava CrossFit-harrastaja.

Kommentit (0)

Kaikkien kommenttien tarkastus on käytössä. Ethän siis lähetä kommenttiasi useampaan kertaan, kiitos.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *