Lämpöisiä terveisiä

Moi kaikille ja hyvää alkanutta vuotta 2014!

Yleensä uudessa työssä menee aina oma aikansa, että sopeutuu kuvioihin. Niin kävi kai minullakin, kun blogihiljaisuus on jatkunut niin pitkään. Nyt siihen tulee kuitenkin muutos, kun Gran Canarialla sataa kuin saavista kaatamalla.

Olen nyt viimeiset kolme ja puoli viikkoa majaillut täällä Maspalomaksen läheisyydessä pyörällä treenaten. Ennen tämän leirin alkua yritin sovittaa urheilua, opiskeluja ja työharjoittelua yhteen. Voin kertoa, että se oli aika haastavaa. Nukkuakin joskus kuitenkin piti. Kunnia niille, jotka niin tekevät. Sain niiden viiden viikon aikana perusharjoituksia tehtyä, kuten salilla käyntiä ja joitain peruslenkkejä. Ennen kaikkea sain tehdä mielenkiintoisen ja mukavan viiden viikon työharjoittelun nuorten parissa.

Täällä Espanjan lämmössä treenit ovat sujuneet niin ja näin. Ihan kohtuullisesti kuitenkin. Hyvää peruslenkkiä olen päässyt ajamaan, mutta pieni flunssan poikanen pääsi yllättämään ja muuttamaan treenikuvioita. Tänään tulee nähtävästi pakollinen lepopäivä, kun tosiaan luontoäiti yrittää rehevöittää niin kuivaa ja ankeaa Kanariaa. Ehkä tie kuivunee illaksi tai juoksulenkkarit tulevat saamaan kyytiä.

Aamumaisemat.

Aamumaisemat.

Tulen majailemaan täällä vielä seuraavat 19 päivää, joten aikaa treenata vielä on. Sitten lennän yölennolla Helsinki-Vantaalle ja lennän melkeinpä saman tien Sveitsin Zurichiin teampresentaatioon. Se tulee olemaan neljän päivän mittainen hymytournee. Odotan jo tätä kovasti, koska pääsen tutustumaan samalla myös uusiin tiimikavereihini. Helmikuun puolessa välissä olisi  tarkoitus lähteä Espanjan Benidormiin teamin omalle harjoitusleirille.

IMG_05711

Top of Gran Canaria.

-Lotta

 

Avainsanat: , , ,

Lotta Lepistö

Lotta Lepistö

Lotta on 24-vuotias pyöräilijä ja sairaanhoitajaopiskelija. Tulevana vuonna Lotan on tarkoitus harjoitella monipuolisesti ja saada pyörä liikkumaan entistä kovempaa. Hän pääsee nyt kokeilemaan vuodeksi, millaista on elää todellista huippu-urheilijan elämää.

Kommentit (1)

Kaikkien kommenttien tarkastus on käytössä. Ethän siis lähetä kommenttiasi useampaan kertaan, kiitos.

  • Janina

    Tsemppiä treenileirille Lotta!!! :) Kisa- ja treenisuunnitelmat kuulostaa hienolta! t. Jansku

    Vastaa

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *