Lauantaiset metsäkirmailut sekä: hanskat tekevät maken

Tällä viikolla on tullut liikuntoa harrastettua vähän isommalla kauhalla, mikä on tietysti aina mukavaa (tähän asti neljä salitreeniä ja kolme lenkkiä). Alkuviikolla paiskin töitäkin, ja loppuviikosta sain edistettyä gradua pikkiriikkisen. Lisäksi olen käynyt katsomassa kuusi R&A-leffaa, ei siis ollenkaan pöllömpi viikko! Huomenna kun vielä pääsen kokeilemaan jotain hotjoogatyyppistä harjoitusta sekä koejamaan kiipeilyhousut tositilanteessa, niin avot!

Tämän päivän sporttivartti koostui juoksu- ja juttelulenkistä ihanan ystävän kera, juoksentelimme reilun tunnin syksyisen keskuspuiston uumenissa ja oli oikein rattoisaa. Koska hölkkäilin/kävelin myös keskuspuistoon ja takaisin, lenkille tuli lopulta mittaa 1 h 50 minuuttia ja pituutta karvan alle 15 km. Ei hullummin, vaikka keskivauhti jäikin aika matalaksi! Pitäisi varmaan useamminkin käydä juoksemassa tuolla luonnon helmassa ja vielä päiväsaikaan. Nykyisellään kun lenkkini menevät Töölönlahden ympäri (tai muuten tässä lähiseudulla) illan pimeydessä, ei kauheasti tule luonnonläheisyydestä nautittua. Uusia goretex-lenkkareita (hups…) en vielä koeajanut, ajattelin aloittaa vähän lyhyemmällä lenkillä sisäänajon. Onneksi metsässä ei ollut kovin märkää niin peruslenkkareilla pärjäsi oikein hyvin.

Kuvassa popojen maasto-ominaisuuksia testaa Lotta.

Addun maastolenkkareiden (löytyivät tuon samaisen urheilijatoverin [ks. kuva] vinkistä Sokokselta -50 % alessa) lisäksi onnistuin täydentämään treenikampevarastoa vielä niillä kaipailemillani salihanskoilla. Päädyin lopulta rakkaan ex-työnantajani huomaan ja kotiutin hanskat Stockalta. Hyllystä ei tosin ensiyrittämällä löytynyt oikeaa kokoa, mutta asia järjestyi tilaamalla varastolta. Nyt minulla sitten on mustat, oikeankokoiset ja kohtuuhintaiset treenitumput. Salimakefiilistä ei voine välttää, mutta vähänkö kivaa nostaa maasta ja vetää leukaa ilman että käpälät ovat tulessa. Tai niin ainakin toivon, valitettavasti olin ehtinyt jo käydä perjantaina salilla, ennen kuin sain viestin, että hanskat olivat saapuneet.

Saalis! Huom. epätoivoinen yritys lievittää
salimakevaikutelmaa kynsilakalla.

Lopettaakseni tämän sattumanvaraisessa järjestyksessä sattumanvaraisista asioista kertovan postauksen, totean, etttä päivän paras juttu on kuitenkin se, että ostin lennot ja menen parin viikon päästä piipahtamaan Madridissa. Sairastan kroonistunutta matkakuumetta, joten onpa mukavaa päästä edes lyhyelle reissulle kesken ankean lokakuun. Jee!

Avainsanat: , , ,

Miia Kirsi

Miia Kirsi

Miia on reilu kolmikymppinen pääkaupunkilaistunut humanisti ja tavoitteellisesti treenaava CrossFit-harrastaja.

Kommentit (0)

Kaikkien kommenttien tarkastus on käytössä. Ethän siis lähetä kommenttiasi useampaan kertaan, kiitos.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *