Liikkuvia yksilöitä, tärkeitä hetkiä

Lapsella on vauvasta asti tarve liikkua. Tämä tarve pitää saada täytettyä. Meidän pitää vanhempina sallia tämä liikkeen tarve ja innostaa, kannustaa sekä olla esimerkkinä liikkumisesta. Olen onnellinen liikkuvista, säntäilevistä, virtaa täynnä olevista pojistani, joiden tarve liikkua on ollut olemassa ja se tuntuu onneksi jatkuvan, jatkuvan ja jatkuvan.

Lankkupito opettaa sinnikkyyttä ja myös paikallaan pysymistä
He todella ovat omia yksilöitään ja hyvinkin erilaisia persoonia. Valloittavan hurmaavia molemmat. Heillä on omat harrastuksensa.  He ovat toistensa parhaat kaverit.  
He ovat kaksoset. He vertailevat ja heitä vertaillaan. Heistä puhutaan poikina. He menevät moniin paikkoihin yhdessä. He jakavat saman huoneen ja samat lelut. He jakavat vanhempien huomion.

Olimme hiihtolomalla Turkissa. Lomalla on mahdollisuus paremmin antaa omaa aikaa yhdelle lapselle kerrallaan. Lapsi saa jakamattoman huomion ja samalla jutellaan tärkeistä asioista. Huomaan katsovani ja kuuntelevani lastani jotenkin tarkemmin ja herkemmin, kun olen hänen kanssaan kahdestaan.

Omat treenit ja oma hyvinvointi on minulle tärkeää ja lomalla onkin hienoa, kun on aikaa treenata. Crossfit harjoitusohjelman treenit sopivat todella monet tehtäviksi myös yhdessä lasten kanssa.

Armaksen kanssa tehtiin käsilläseisonta ja -kävelyharjoituksia rannalla.


Kunnes hän huomasi mädän omenan, joka kuhisi kärpäsiä. Sitä oli sitten pakko alkaa pommittamaan.

Noustiin juoksulenkillä kylästä ylöspäin vuorille ja sieltä takaisin alas. Itselle loistava peruskestävyyslenkki, 5,6km noin 55minuuttia. Toisena päivänä toinen poika mukana, toisena päivänä toinen. Täsmälleen samassa kohdassa aivan lenkin alussa molemmilta sama: pysähtyminen, varpaat viivalle: ”äiti juostaan kilpaa!” 
Matkalla ihmeteltiin kanoja, kukkoja, lehmiä, appelsiini- ja sitruunapuita ja upeita maisemia. 
Otettiin jyrkimmässä kohdassa yksi mäkivetokisa. Itse lähdin liikkeelle kun pieni mies oli mäen puolessa välissä, joten täyttä sai painaa jos/kun halusi voittaa. 

                                               Tärkeitä hetkiä. Sekä äidille että pojalle.

Avainsanat: , , , , , , , , , , ,

Hanna Uusitalo

Hanna Uusitalo, VOIMAHOTON

Hanna on oman elämänsä huippu-urheilija. Perhe-elämää, CrossFittiä, luontoliikuntaa ja valmennusta. Koulutukseltaan Hanna on liikunnanohjaaja (AMK) ja parhaillaan hän opiskelee luonto-ohjaajaksi.

Kommentit (0)

Kaikkien kommenttien tarkastus on käytössä. Ethän siis lähetä kommenttiasi useampaan kertaan, kiitos.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *