Loppu lähenee

Se on enää vajaa kuukausi Belgiaa tällä erää. Muutamia toivomuksia kuunnellen jatkan kuitenkin tämän blogin kirjoittelua, mutta saattaa olla että tuo bioanalytiikkaan liittyvä osuus katoaa kokonaan pois. Katsotaan miten käy. Tuota englanninkielistä blogia on ollut hauska kirjoittaa; saan suhteellisen paljon yhteydenottoja kirjoitusteni jälkeen. Positiivisia tähän asti kaikki. Esimerkiksi kun voivottelin mäkien puuttumista lähialueelta; sain heti karttalinkkejä ja osoitteita mistä löytäisin mäkeä kiivettäväksi. Tähän suomenkieliseenkin blogiin olen saanut kommentteja, mutta suomalaiseen tapaan en niin runsaasti.
Sain tänään ylimääräisen vapaapäivän, koska koululla on henkilökunnan tulipaloharjoittelupäivä ja kaikki muutkin opiskelijat ovat vapaalla. Hyvä päivä, koska aurinko paistaa ja on mukavan lämmintä. Viime viikolla olin pari päivää sairaana ja poissa koulusta. Otin sairasloman niin kuin kuuluukin eli täysipäiväisesti sängynpohjalla katsellen leffoja ja nukkuen. Sainkin taudin taltutettua ja perjantaina pääsin takaisin normaalirytmiin. Lauantaina ja sunnuntaina oli kisat, joihin osallistuin sairastelusta huolimatta. Kävin perjantaina ajamassa lyhyen lenkin ja hiukan kuulostelemassa kehoa. En kuitenkaan pystynyt ajamaan valmistavaa lenkkiä niin kuin olisin halunnut mutta tein päätöksen ajaa ainakin lauantain kisa. Heikohkosta valmistautumisesta johtuen kisan ensimmäiset 50km oli kuin unissa ajamista; tuntui kuin käskyt korvavälistä reisille ei olisi menneet ihan perille. Mutta sitten heräsin ja pyörä tuntui liikkuvan kuin itsestään, harmi vain että se oli jo hiukan myöhäistä. Sunnuntaina kävin aamulla ajamassa lenkkiä ja ihmettelin supermatalia sykkeitäni. Tosin viikkoa aikaisemmin oli ihmetellyt hiukan koholla olevia sykkeitä, joten oikeastaan nyt sykkeet olivat normaalitasolla. Hyvä. Päätin startata sunnuntai-illankin kisaan. Kisa meni hyvin pääjoukon mukana kurvaillessa, mutta loppukirin alkaessa sain kyynärpäästä ja tipahdin ajoväylältä sadevesiuraan. Siihen kului sen verran aikaa että kiri oli menetetty. Lopputuloksena hyvä treeni. Toukokuu tulee kisailujen osalta olemaan kiireinen, mutta toivon ehtiväni aina välillä tännekin raapustelemaan mietteitäni ja tapahtumisia
Koululla tuntuu olevan kevättä tuuletuskanavissa; kaikki haluavat vaan pois. Tunnit alkavat yhä enemmän myöhässä ja loppuvat joka kerta hieman aiemmin. Opiskelijat seisovat kirjaimellisesti käsi oven kahvassa odottaen lupaa poistua.
Vajaa kuukausi kotiinpaluuseen. Ensimmäisenä iltana grilli kuumaksi; pippuri-juustokabanossia, Saarioisten äidin perunasalaattia ja Auran sinappia. Saunaan jos vielä pääsisi niin olisi kyllä huippu :) (vink, vink, vink)
Pia Pensaari

Pia Pensaari

Kirjoittaja on naispyöräilijä, joka on voittanut yli 20 SM-mitalia ja omistaa kautta aikojen Suomen 2. nopeimman ajan 3km takaa-ajossa.

Kommentit (0)

Kaikkien kommenttien tarkastus on käytössä. Ethän siis lähetä kommenttiasi useampaan kertaan, kiitos.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *