Luomupuuron ME 6.9.

Tänään 6.9. syödään luomupuuron maailmanennätys! Minäkin mukana yhteistyössä Foodinin kanssa.

Syö tänään annos luomupuuroa. Nappaa annoksesta kuva ja jaa se tänään 6.9. instagramiin #luomupuuronme #foodin @foodin merkintöjen kera, niin osallistut ennätystalkoiden lomassa Foodinin verkkokaupan 100€ lahjakortin arvontaan.

Puuro on erinomainen ruoka retkille ja vaelluksille. Tarvitaan helposti valmistettavaa ja runsaasti energiaa sisältävää puuroa. Voi -silmä kuuluu puuroon tottakai. Foodinin kirkastettu luomu Ghee -voi säilyy lasipurkissa myös ilman jääkaappia, joten sen voi pakata mukaan rinkkaan myös useamman päivän vaelluksille. Luomu taatelit ovat retkinaposteltavien kärkijoukkoa ja myös hyviä säilyvyydeltään. Nämä yhdistämällä syntyi luomupuuron päälle herkullinen taatelivoi.

Leipäjuustoa löytyy meiltä aina pakastimesta. Se on kätevä napata retkelle mukaan. Toimii aluksi kylmäkallena ja sulaa juuri sopivasti ensimmäiselle taukopaikalle tultaessa.

Lempeän pehmeäksi nuotiolla keitetty luomu kaurapuuro kruunataan herkullisella taatelivoi -silmällä. 
Retkipuuro taatelivoilla
2 annosta
Luomu kaurapuuro
0,5 l vettä
2dl luomu kaurahiutaleita
ripaus suolaa
– Sekoita vesi, kaurahiutaleet ja suola
– Kiehauta nuotiolla pari minuuttia ja anna hautua pehmeäksi puuroksi
Luomu taatelivoi
10kpl Foodin luomu taatelia
3 rkl Foodin ghee voita
– Laita voi ja taatelit kattilaan. Anna voin sulaa ja keitä taatelit voissa pehmeäksi
Annostele puuro lautaselle ja lisää taatelivoita reilusti päälle.
Lämmitä lisäkkeeksi vielä luomu leipäjuustoa.
Nauti luonnosta, nauti puurosta!

 

Voima kaapi kattilankin tyhjäksi

*Foodin Ambassador yhteistyö*

Avainsanat: ,

Hanna Uusitalo

Hanna Uusitalo, VOIMAHOTON

Hanna on oman elämänsä huippu-urheilija. Perhe-elämää, CrossFittiä, luontoliikuntaa ja valmennusta. Koulutukseltaan Hanna on liikunnanohjaaja (AMK) ja parhaillaan hän opiskelee luonto-ohjaajaksi.

Kommentit (0)

Kaikkien kommenttien tarkastus on käytössä. Ethän siis lähetä kommenttiasi useampaan kertaan, kiitos.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *