Maajoukkueen leiri

Uinnin maajoukkue leireilee Turussa tällähetkellä ja minä pääsin tällä kertaa mukaan uimarina. Viimeksi kun maajoukkue leireili täällä toimin joukkueen fysioterapeuttina.  Ihan kivaa se fyssärinä oleminen, mutta olen kyllä ihan tyytyväinen tähän uimarin rooliin täällä.

Leirin yhteydessä on myös taso III valmentaja koulutus. Paljon porukkaa niin altaassa kun altaanreunalla.

Leirin yhteydessä on myös taso III valmentaja koulutus. Paljon porukkaa niin altaassa kun altaanreunalla.

 

Ohjelma on melko täynnä. Aamulla on yleensä kahden tunnin aamutreeni altaassa ja siihen päälle tunnin kuiva treeni. Illalla on samanlainen setti. Siinä välissä käydään vaan syömässä ja lepäämässä. Ihan näin paljon en harjoittele kotona ja kroppa on aika väsynyt. Ruokakin maistuu ihan huolella.

Treeniseura on kyllä ihan maailmanluokkaa ja on tosi kivaa kun voi treenata oman ikäistensä kanssa.  Kuvassa leirin ”sprintterit” yleensä meitä on kutsuttu nimellä ”vanhukset” mutta tällä leirillä me ollaan sprintterit. I like that.

"Sprintterit"

”Sprintterit”

 

 

Avainsanat: , ,

Linda Laihorinne

Linda Laihorinne

Kirjoittaja on 29-vuotias kilpauimari, joka edelleen pistää nuoremmat kilpasiskot koville. Linda on kokenut arvokisakävijä, EM-kisoihin hän on osallistunut yhteensä 6 kertaa. Yhdet MM-kilpailut hän on myös nähnyt kisa-altaan puolelta. SM-kisa-altaasta reppuun on kertynyt lukuisia mestaruuksia sekä iso kasa himmeimpiä mitaleja.

Kommentit (0)

Kaikkien kommenttien tarkastus on käytössä. Ethän siis lähetä kommenttiasi useampaan kertaan, kiitos.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *