Mikä ihmeen Fitlandia?

Kuten varmasti ainakin muutamat bloginikin lukijat ovat huomanneet, olen mukana kolmisen viikkoa sitten sivustonsa avanneen Fitlandian toiminnassa mentorina. Mutta mistä oikein onkaan kysymys?

Fitlandia on sloganinsa mukaisesti liikunnallisen elämäntavan sivusto ”naisille, jotka juoksevat omia polkujaan”. Fitlandian taustalla toimivat kaksi liikuntablogien ystäville tuttua hahmoa: Jussi ja Sanna, jotka ilokseni pyysivät minua mukaan projektiinsa alkuvuodesta. Lisäkseni muita mentoreita sivustolla ovat esimerkiksi entinen huippumaratoonari (ja monen muunkin lajin osaaja) Maija Oravamäki sekä maajoukkuejuoksija Janne Ukonmaanaho. Kestävyyspuolen osaamisen lisäksi mentorikaarti täydentyy mm. fitnessurheilijalla, fysioterapeutilla ja lääkärillä, joten eväitä monipuoliseen liikkumiseen ja terveelliseen elämään on tarjolla hyvällä kattauksella.

Toistaiseksi Fitlandiassa on julkaistu kirjoittamani artikkeleja esim. triathlonharrastuksen aloittamiseen tarvittavista varusteista, sekä treeniopas kesän triathlontapahtumia varten. Lisäksi myös Tommi on kirjoittanut ”vierailevana” kirjoittajana sivustolle artikkelin maantiepyörän ostajan avuksi. Fitlandiasta löytyykin erilaisia treenioppaita, ruokailuvinkkejä, asiaa lihashuollosta ja varusteista.

Suosittelen lämpimästi vierailemaan Fitlandian sivuilla, jos etsit elämääsi ja liikuntaharrastukseesi uutta piristystä, haluat lukea huippu-urheilijoiden ja terveyden ammattilaisten treenivinkkejä, etsit virikkeitä terveelliseen syömiseen ja haluat elää liikunnallista ja terveellistä elämää. Artikkeleja ilmestyy sivustolle säännöllisesti lisää mentorien tuottamana ja uusista artikkeleista ilmoitellaan esimerkiksi Fitlandian facebook – sivuilla, joista kannattaakin käydä tykkäämässä ajantasalla pysyäkseen. Sisällöstä toivotaan lukijoilta palautetta ja toiveita, jotka pyritään mahdollisuuksien mukaan täyttämään. Jos sinulla siis on jotain, mistä haluaisit kysyä esimerkiksi mm-kisoissa juosseelta maratoonarilta tai body fitneksessä kilpailevalta lääkäriltä, niin tilaisuutesi on koittanut!

Aurinkoisia treenipäiviä kaikille!

Avainsanat: , ,

Terhi Martikainen

Terhi Martikainen

Kirjoittaja on triathlonisti, moninkertainen pyöräilyn SM-mitalisti ja urheilukaupan ammattilainen.

Kommentit (0)

Kaikkien kommenttien tarkastus on käytössä. Ethän siis lähetä kommenttiasi useampaan kertaan, kiitos.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *