Minä poljen, sinä ohjaat

Blog(e)issani on tupannut viime päivinä pitelemään hiljaiseloa. Sen aikana allekirjoittaneen tosielämän puolella on ollut käynnissä kuumeinen lomaan valmistautuminen: viimeiset työasiat, sähköpostit ja sähköpostin lomailmoitukset, matkavarustehankinnat ja soitot vakuutusyhtiöön ovat pitäneet kiireisenä. Lähetin viimeisen työaiheisen sähköpostin pari tuntia sitten, ja sen jälkeen olen lähinnä pakannut. Polkupyöriä. Kuplamuoviin ja pahviin.

Reissuvaatetus pinossa. Mites toi matkagarderoobin
raikkaan kesäinen värimaailma?!? (tuo pinkkilila asia
tuolla kasassa on muuten urheilusukkaa)

Huomenna nimittäin starttaa unelmaloma 2012, pyörämatka Kööpenhaminasta Berliiniin. Aamulla Aamuyöllä (tarpeetonta sanoakaan kuinka varhain. Miten ihmeessä aina löydänkin varhaisimmat aamulennot, vaikka vihaan aamulentoja? Aina!) matkaamme lentokentälle ja hurautamme Kööpenhaminaan. Vietämme kaupungissa pari leppoisaa lomapäivää, ja maanantaina aloitamme loman varsinaisen urheiluosuuden, siis polkemisen kohti Berliiniä. Matkaa on n. 630 kilometriä, aikaa hiukan yli viikko. Reitti on jokseenkin selvä, mutta suunnitelmat aika lailla auki. Torstaiksi on majoitus varattuna Rostockissa, jonkinlainen välietappi lienee sekin. Berliinissä odottaa ihana palkinto: viikko oleskelua Berliinissä kivassa kämpässä ja hyvien ystävien seurassa.

Sinne sujahtivat, tuliteriin Ortliebin pakaaseihin.

Pyrkimyksenä on ainakin muutaman kerran matkan varrelta päivittää tätä blogia, kertoa kuulumisia ja jakaa (epäilemättä tylsää) pyöräilydataa kuten keskinopeuksia ja päivämatkoja. Valokuvian laitan, jos se ei osoittaudu liian suureksi tekniseksi haasteeksi älypuhelimelle (tai siis sen käyttäjälle).

Kaksi kappaletta polkupyörää matka-asussaan.

Päätän täältä tähän ja menen tuijottamaan epäluuloisena tarakkalaukkujani. Luulen, että tälläkin kertaa unohtuu jotain tärkeää. Tai ehkä vähemmän tärkeää, jotain aina kuitenkin unohtuu. Ei se mitään, nyt on loma!

Avainsanat: ,

Miia Kirsi

Miia Kirsi

Miia on reilu kolmikymppinen pääkaupunkilaistunut humanisti ja tavoitteellisesti treenaava CrossFit-harrastaja.

Kommentit (0)

Kaikkien kommenttien tarkastus on käytössä. Ethän siis lähetä kommenttiasi useampaan kertaan, kiitos.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *