Mistä kirjoittaisin? Kommentoi ja voita kirja!

Päivitin blogin esittelytekstin ja mietin muutenkin, että mitäs minulle kuuluu ja mitäs minä tänne olen kirjoitellut. Blogini armas&mainio siirtyi kolme vuotta sitten Fitlandiaan ja käsitellyt aihepiirit ovat vaihdelleet sen mukaan, mikä kulloinkin on kiinnostanut. Tämä on mielestäni edelleen hyvä lähtökohta ylipäätään blogin kirjoittamiseen.

Kerron lähtökohtaisesti niistä asioista, mitkä tekevät minut ja perheeni onnelliseksi. Ehkä joku muu saa niistä ideoita ja inspiraatiota. Ehkä joku huomaa ajattelevansa samoin, joku taas ajattelevansa hyvinkin eri tavoin. Elämässä, kuten ei blogissakaan, ole yhtä oikeaa tai väärää suuntaa. Molemmat elävät hetkessä.

Postaustahti on ollut melko verkkainen ja aina pidemmän tauon jälkeen kynnys avata uusi luonnos on suurempi. En halua kuitenkaan luopua bloggaamisesta, koska uskon että tällä on vielä minulle ja muille paljon annettavaa. Jatkossa haluan edelleen kirjoittaa päiväkirjamaisia fiilistekstejä, mutta myös artikkelimaisia asiatekstejä. Välillä ideoita suorastaan pulppuaa ja silloin pitäisi tarttua toimeen. Valitettavasti ne jäävät usein luonnos-asteelle, kun muut hommat houkuttavat enemmän. Huomaatko, etten kirjoittanut ajan puutteesta tai vedonnut kiireeseen? Välillä kun taas oikein päättää kirjoittaa, pää lyökin tyhjää, eikä saa mitään aikaiseksi.

Tykkään haastaa itseäni ja niinpä teen nytkin. Aion kirjoittaa vähintään kerran viikossa, koska tiedän että se on minulle hyväksi. Mistä teemoista sinä haluaisit blogista lukea?

Kommentoi alle ja heitä ideoita! Arvon 31.8.2017 mennessä kommentin jättäneiden kesken  Jenni Ahopellon kirjan: Paranna untasi  -opas nukkumisergonomiaan. Koska uni on yhtä tärkeää kuin syöminen ja juominen.

Uni on meille kaikille ensiluokkaisen tärkeää. Unesta ei kannata tinkiä. Nykypäivänä unen terveysvaikutuksista puhutaan paljon ja tutkimuksetkin se osoittavat, että uni on yhtä tärkeää kuin syöminen ja juominen. Se mitä me hereillä ollessa teemme vaikuttaa hyvin oleellisesti unenlaatuun. Kirja paneutuu helposti lähestyttävällä tavalla aiheeseen nukkumisergonomia. (http://www.fitrakauppa.fi/paranna-untasi-opas-nukkumisergonomiaan.html)

 

 

Avainsanat: ,

Hanna Uusitalo

Hanna Uusitalo, VOIMAHOTON

Hanna on oman elämänsä huippu-urheilija. Perhe-elämää, CrossFittiä, luontoliikuntaa ja valmennusta. Koulutukseltaan Hanna on liikunnanohjaaja (AMK) ja parhaillaan hän opiskelee luonto-ohjaajaksi.

Kommentit (6)

Kaikkien kommenttien tarkastus on käytössä. Ethän siis lähetä kommenttiasi useampaan kertaan, kiitos.

 • Kristiina

  Kyllä asiatekstit ovat myös kivoja. Luontokokemukset kiinnostavat.

  Vastaa
 • Niina

  Unen merkityksestä sinun elämällesi. Kuinka paljon nukut keskimäärin ja miten liian vähäiset unet vaikuttavat päivääsi/treenamiseen?

  Vastaa
 • Sanna P

  Olisin kiinnostunut aloittelijan kuntosalitreenivinkeistä ja keinoja päästä makeanhimosta eroon, korvaavia juttuja herkuille yms.

  Vastaa
 • Hanna Uusitalo Kirjoittaja

  Kiitos kommenteista ja ideoista! Kirja lähtee Niinalle, olen laittanut sinulle sähköpostia. -Hanna-

  Vastaa

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *