Mitä tuli tehtyä? Viikko 22

Ihan päivittäisiä treenipäiväkirjoja en ole ajatellut tänne rustailla (ihan vaikka siksi, että en herra nähköön todellakaan – ainakaan toistaiseksi – treenaa päivittäin), mutta ajattelin nyt kokeilla tällaista konseptia, jossa viikon lopuksi saisin kuitenkin aikaiseksi listata urheilut viikon ajalta. Minulla on sellainen kutina, että viikottaiset treenimäärät vaihtelevat yhdestä kerrasta viiteen ja tunnista seitsemään, mutta mielenkiintoista saada aiheesta jotain mustaa valkoisella. Asia olisi varmaan selvinnyt aiemminkin vaikkapa heiaheian avulla, mutta se ei ollut minun palveluni. Liityin joskus ajat sitten, ja muistin kirjata sinne tasan kaksi harjoitusta. Siihen tyssäsi.

Picture is unrelated. Kuvassa ikkunalaudan yrttitarha
silloin kun se vielä jaksoi kukoistaa.

Tämä viikko on ollut varmaankin aika tyypillinen, sillä en tosiaankaan ole tähän asti ollut mikään himourheilija. Pikemminkin mukavuudenhaluisehko satunnaiskuntoilija. Mutta tähän asiaan olisi tosiaan tarkoitus tulla muutos!

28.5. maanantai: lepiä ja lorvintaa (paitsi työmatkapyöräilyä 20 km=1h)
29.5. tiistai: punttisali 1h 15 min (sisältäen lämmittelyn ja loppuvenyttelyn)
30.5. keskiviikko: keskivauhtinen juoksulenkki, 40 minuuttia, keskisyke 155 bpm
31.5. torstai: lepiä (paitsi työmatkapyöräily 20 km=1h)
1.6. perjantai: punttisali 1,5 h (sekä työmatkapyöräily 1h)
2.6. lauantai: laiskottelua
3.6. sunnuntai: sama, mutta lisäksi taas tunti työmatkapyöräilyä

Yhteenvetona: pyöräilin neljä tuntia kuten melkein joka viikko (oikeasti enemmänkin, mutta en nyt laske mitään alle puolen tunnin siirtymäajoja tähän ollenkaan), punttailin 2h 45min ja juoksin 40 min.

Viikon poikkeamat: en päässyt kertaakaan kiipeämään, mälsää! Viikonloppu sujui rauhallisissa merkeissä lähinnä kotona möllöttäen, mutta inha sää vei lenkkihalut. Perjantaina tosin tuli testattua kaksikin Itä-Pasilan paikallista kuppilaa, aikamoista! Matka kotoa sinne taittui sentään pyörällä sadetta uhmaten.

Avainsanat: ,

Miia Kirsi

Miia Kirsi

Miia on reilu kolmikymppinen pääkaupunkilaistunut humanisti ja tavoitteellisesti treenaava CrossFit-harrastaja.

Kommentit (0)

Kaikkien kommenttien tarkastus on käytössä. Ethän siis lähetä kommenttiasi useampaan kertaan, kiitos.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *