Mitä tuli tehtyä, viikko 37

Pitemmittä puheitta:

Maanantai: punttisali, jalat+selkä, 1 h 30 min
Tiistai: punttisali, rinta+kädet, pyöräilyä n. 50 km (ja metsässä toikkarointia n. 1,5h)
Keskiviikko: lepoa
Torstai: punttisali, jalat+selkä, 1 h 15 min
Perjantai: lepo
Lauantai: punttisali rinta+kädet, 1 h 15 min
Sunnuntai: yläköysikiipeilyä 1 h 30 min, pyöräilyä n. 22 km=reilu tunti

Tällä viikolla en käynyt kertaakaan juoksemassa. Siitäkään huolimatta, että melkein ostin lauantaina itselleni uudet juoksulenkkarit (en siksi, että erityisesti tarvitsisin jo uutta paria, tämänhetkinen kun on otettu käyttöön huhtikuussa, vaan siksi, että ne olivat niin hienot!). Ihan täysin punttilinjalle en kuitenkaan joutunut, tiistaina poljin ystävän kanssa Sipoon metsiin koluamaan puolukoiden ja suppilovahveroiden toivossa. Kumpiakaan ei löytynyt, mutta sen sijaan löytyi vallan älyttömästi herkkutatteja.

Tänään vuorossa oli taas kiipeilyä, tällä kertaa Tapanilassa, joten pakettiin sisältyi näppärästi myös parikymmentä kilometriä fillarointia. Käpälät olivat hiukkasen rasittuneet jo eilisen puntin jäljiltä, ja puolentoista tunnin kiipeilyn jälkeen suorastaan tulessa. Totta puhuen jopa tämä vaativa näppäimistön nakuttaminen tuntuu melko jännältä kyynärvarsissa (vai mikä toi forearms nyt oikeastaan suomeksi onkaan). Palautumisateariaksi nautittiin Mäkikuplassa pizza ja olut, joilla luonnollisesti kompensoin sitä, etten eilen jaksanut lähteä räppikeikalle, vaan jäin kotiin lukemaan Ulyssesta ja nukkumaan.

Ensi viikolla toiveissa on rehkiä samanlainen punttikierros, saada hankittua uimapuku (ja ehkä tyypattuakin se), juosta kerran tai pari. Ja löytää niitä puolukoita, jos niitä nyt vielä jossain olisi!

Avainsanat: ,

Miia Kirsi

Miia Kirsi

Miia on reilu kolmikymppinen pääkaupunkilaistunut humanisti ja tavoitteellisesti treenaava CrossFit-harrastaja.

Kommentit (0)

Kaikkien kommenttien tarkastus on käytössä. Ethän siis lähetä kommenttiasi useampaan kertaan, kiitos.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *