MM-kisat alkakoon

Vuokatissa ollaan! Itse olen ollut täällä jo torstaista asti, mutta tänään varsinaiset kisat vasta alkoivat. Kaikki suomalaiset pääsivät jatkoon pitkän matkan karsinnasta ja seuraavaksi onkin sitten meidän sprintterien vuoro. Huomenna starttaan MM-kisani heti aikaisin aamulla sprintin karsinnalla, josta 15 parasta kustakin kolmesta karsintaerästä pääsee illan finaaliin. Tätä kirjoittaessanikin syyhy ja kutkutus kiemurtelevat sormiin, mutta onneksi positiivisella tavalla. Viimeinen lenkki ja pienet vetoloiset tuossa muutama tunti sitten tuntuivat oikein hyviltä ja hymyilyttäviltä. Yritän olla hehkuttamatta ja hekumoimatta, mutta onhan täällä nyt aivan mahtavaa. :)

Kisaseurantaa löytyy kaikissa mahdollisissa muodoissa järjestäjien sivuilta: http://www.woc2013.fi/ssl/woc.nsf/start

Lisäksi YLE:ltä voi seurata kisoja sekä tv:n että netin välityksellä, mutta tietysti paras paikka on paikan päällä! Töttöröötä vaan täysillä sitten loppusuoran varressa.

Avainsanat: ,

Venla Niemi

Venla Niemi

Venla on 23-vuotias suunnistajatar Tampereelta. Lajiinsa hän on tutustunut jo 6-vuotiaana, mutta tavoitteellisempi urheileminen alkoi 14-sarjassa nuorten SM-kisojen tullessa ohjelmaan. Tämän jälkeen harjoittelu on ollut nousujohteista sekä määrien että vauhtien suhteen ja päämääränä on aikuisten sarjan menestys.

Kommentit (0)

Kaikkien kommenttien tarkastus on käytössä. Ethän siis lähetä kommenttiasi useampaan kertaan, kiitos.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *