MM-kisat!

Blogin päivitys on jäänyt taas taka alalle! Kaikkea on tapahtunut. On ollut kisoja ja sairasteluita. Nyt kuitenkin olen Italian Toscanassa ja huomenna olen starttaamassa ensimmäiseen MM-starttiini. Ensimmäiset 60 kilometriä ajetaan niin sanotusti siirtymäajona Firenzen keskustaan ja siellä olisi luvassa (toivottavasti) viisi kierrosta erittäin kovalla 16 kilometrin radalla! Yhteensä siis 140 kilometriä. U23 poikien starttia katsoessani voin vain todeta, että porukka tulee olemaan aivan palasina …

Huominen kilpailu on kuitenkin pelkkää plussaa kauden päätteeksi ja otan kaikki kilometrit vastaan jalkoihin, mitä huomenna saan ajaa. Toivottavasti monta. Kausi on ollut hieno, mutta ei sitä vielä näihin kisoihin päätetä! Kirjoittelen myöhemmin menneestä ja tulevasta! Nyt jalat kohti huomista!

Avainsanat: ,

Lotta Lepistö

Lotta Lepistö

Lotta on 24-vuotias pyöräilijä ja sairaanhoitajaopiskelija. Tulevana vuonna Lotan on tarkoitus harjoitella monipuolisesti ja saada pyörä liikkumaan entistä kovempaa. Hän pääsee nyt kokeilemaan vuodeksi, millaista on elää todellista huippu-urheilijan elämää.

Kommentit (0)

Kaikkien kommenttien tarkastus on käytössä. Ethän siis lähetä kommenttiasi useampaan kertaan, kiitos.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *