Mustapinkki-blokki (treenivaatekaapissa)

Tilasin alkuviikosta viimein uuden treenikengät nimenomaan noita crossfit-treenejä varten. Tähän asti olen treenannut vaihdellen juoksukengissä ja fivefingerseissä, joista etenkin jälkimmäiset ovat kyllä varsin hyvät suunnilleen kaikkeen muuhun, paitsi kovin hyppimispainotteisiin suoritteisiin (jos ja kun kaipaa hitusen vaimennusta) ja paleleville varpaille (tämä jälkimmäinen olikin pääasiallinen syy hankkia popot, joiden kanssa voi käyttää sukkia, ellei siis halua hankkia varvassukkia).

Valintani kohdistui lopulta Reebokin crossfit-sarjan kenkiin (Nano 2.0), tosin lähinnä siitä syystä, että kyseiset kengät löytyivät nettikaupan alesta alle kahdeksallakympillä. Muuten loppusuoralle kenkävalinnassa pääsivät Niken Freet, Inov-8 F-Litet, Merrellin Pace Glovet sekä New Balancen Minimukset. Vatvoin kenkäasiaa varmaan puoli vuotta ja kävin jo Madridissa sovittelemassa niin New Balancen kuin Nikenkin omassa liikkeessä. Kauhean hankalaa tämä kuluttaminen!

On ne kyllä aika hienot!

Lopulta hankkimaani Reebokin popoa oli tarjolla kahta eri väriä. Koska mustan kanssa ei voi mennä pieleen, tilasin mustat versiot pinkeillä logoilla, kuten kuvistakin näkyy. Tässä vaiheessa alkoi tuntua jotenkin omituisen tutulta. Takaraivossa kutitteleva tunne vai varmistuksen, kun laitoin pyykissä olleita treenivaatteita kaappiin: lähes kaikki käytössäni olevat treenivaatteet ovat joko mustia tai pinkkejä. Tai musta-pinkkejä. Pinon ainoassa harmaassa topissa oli – arvaatte varmaan – musta-pinkki teksti.

Treenivaatteet hyllyllä. Yksipuoliselta näyttää!

Mustan määrä sinänsä ei ihmetytä, onhan suurin osa muutenkin käyttämistäni vaatteista mustia (kuten sanottua, musta kanssa ei voi mennä pieleen). Pinkkiä vaatekaapissani sen sijaan on lähinnä treenivaatehyllyllä, enkä tosiaankaan erityisen mielelläni painele tuolla yltympäriinsä pinkkiin verhoutuneena. Mitä ihmettä minulle siis oikein tapahtuu urheiluvaateostoksilla?!?

Johtuuko pinkkihyökkäys vaatekaapissani kenties siitä, että muita värejä on jotenkin heikosti tarjolla? Vai nyrjähtääkö aivoni jollain tavalla paikaltaan urheiluvaateosastolla?

Nappasin vielä kuvan ovenkahvassa roikkuvista uimapuvuistani. I rest my case.

Avainsanat: ,

Miia Kirsi

Miia Kirsi

Miia on reilu kolmikymppinen pääkaupunkilaistunut humanisti ja tavoitteellisesti treenaava CrossFit-harrastaja.

Kommentit (0)

Kaikkien kommenttien tarkastus on käytössä. Ethän siis lähetä kommenttiasi useampaan kertaan, kiitos.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *