Muutto takana, uusi (blogi)elämä edessä

Siitä huolimatta, että on pitänyt jonkinlaista blogia jo vuodesta 2006 (!), tuntuu uuden postauksen aloittaminen aina toisinaan melkein mahdottomalta. Esimerkiksi tänään, kun olen kerännyt luuni minua jo jokusen vuoden palvelleesta Bloggerista ja hypännyt tänne Fitlandian remmiin. Vähän niinkuin saapuisi kemuihin, joista ei oikein tiedä etukäteen, että tunteeko ketään paikallaolijaa, ovatkohan muut vieraat mukavia ja nolaakohan itsensä jollain ihan pällillä tavalla. Luonnollinen reaktio olisi etsiytyä johonkin turvalliseen nurkkaan tarkkailemaan tapahtumia etäältä, mutta tosielämässä olen opetellut marssimaan keskelle olohuonetta, ojentamaan reippaasti tassuni ja esittelemään itseni paikallaolijoille. Sama varmaan olisi kohteliasta näin virtuaalisesti.

No tässä mie nyt sit oon, terve vaan kaikki  vanhat ja uudet lukijat.

Oleellisimmat tiedot löytyvät tuolta kirjoittajabiosta, mutta pistetään nyt pieni kertaus tähänkin: olen Miia, 31-vuotias humanisti, crossfit-intoilija, kiipeilijä, kirjoittaja, kustannustoimittaja, häärääjä ja puuhaaja. Olen pari vuotta kirjoittanut Mahdollisia sivuvaikutuksia -treeniblogia, joka alun perin sai alkunsa, kun halusin kirjoittaa treenijutuista, eivätkä ne jutut mahtuneet silloiseen blogilliseen pääpuuhaani, Kolmas linja -kirjablogiin. Tykkään puida treenimaailman ilmiöitä, hölistä crossfitista, närkästyä epäkohdista, ihmetellä urheilumaailman menoa ja jakaa myös pieniä ja iloisia asioita ruokaohjeista tapahtumavinkkeihin.

Tuossapa sitä tulikin tärkeimmät. Kommentteja saa jättää mielin määrin, ilahdun jokaisesta ja vastannenkin kaikkiin. Tervetuloa kyytiin, toivottavasti matka on antoisa meille kaikille!*

*Kylläpä onnistuin näin lyhyessä jutussa viljelemään monia elähtäneitä kielikuvia. Sori tyypit. 

Avainsanat: ,

Miia Kirsi

Miia Kirsi

Miia on reilu kolmikymppinen pääkaupunkilaistunut humanisti ja tavoitteellisesti treenaava CrossFit-harrastaja.

Kommentit (0)

Kaikkien kommenttien tarkastus on käytössä. Ethän siis lähetä kommenttiasi useampaan kertaan, kiitos.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *