”Ollos hyvä!”

Tänä aamuna olin täpinöissä. Unohdin jopa liikennevalopäivän koulussa ja pukeuduin mustaan! Kun aamulla menin bussilla Poriin näin linja-auton penkillä painajaisia, että jos se ajokoe ei mene sittenkään läpi! Taitava ajo-opettaja sai kuitenkin rauhoitettua minua sanomalla: ”Mennään nyt hakemaan se kortti pois!” Sain motivaatiota ja istuin auton rattiin hyvinkin rennon letkeästi ja lähdin ajovalvojan kanssa ajelulle. Alku lähti kuitenkin hieman jäykästi, mutta pystyin loppua kohden kuitenkin parantamaan, ja sen myös huomasi valvoja, joka ajon jälkeen myönsi minulle ajoluvan.

Tänään olen juossut ympäri kaupunkia, saaden asioita järjestettyä. Kävin rekisteröimässä ranskalaisen kuuman perunan (=Renault Kangoo) nimiini, ilmottauduin ylioppilaskokeisiin, ajoin ajokortin taskuuni ja muutenkin olen pitänyt sosiaalisia suhteita yllä. Tarkoituksena olisi vielä ahertaa läksykirjojen parissa jonkun näköinen tovi.

Treeni tänään keskittyy taas spinningtunnille.

Lotta Lepistö

Lotta Lepistö

Lotta on 24-vuotias pyöräilijä ja sairaanhoitajaopiskelija. Tulevana vuonna Lotan on tarkoitus harjoitella monipuolisesti ja saada pyörä liikkumaan entistä kovempaa. Hän pääsee nyt kokeilemaan vuodeksi, millaista on elää todellista huippu-urheilijan elämää.

Kommentit (0)

Kaikkien kommenttien tarkastus on käytössä. Ethän siis lähetä kommenttiasi useampaan kertaan, kiitos.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *