Oman elämän huippu-urheilija Fitlandiaan

Fitlandia.fi – NAISILLE JOTKA JUOKSEVAT OMIA POLKUJAAN

Minua pyydettiin bloggaamaan Fitlandia.fi yhteisöön. Tutustuttuani sivustoon tarkemmin, olin ajatuksesta enemmän kuin innostunut. Fitlandian tavoitteena on, että liikunnallisuus ja terveelliset elämäntavat ovat tulevaisuudessa jokaisen suomalaisen naisen elämää. Sporttinen, liikuntaa ja terveellistä elämää huokuva ja asiantuntemusta jakava kehittyvä sivusto luo erinomaiset puitteet myös blogin kehittymiselle.

Fitlandian perustajan  Sanna Malisen visio:

”Visiossamme suomalaisten ajattelu liikkumisesta ja terveellisestä elämästä on muuttunut niin, 

että itsestä ei pidetä huolta vaan kesäkuntoon pääsemiseksi tai ulkonäön vuoksi,

vaan että liikkumisesta ja terveellisestä elämästä tulee ympärivuotinen elämäntapa, joka tuo positiivista energiaa elämään.”

Löydettyäni CrossFitin pari vuotta sitten, on liikkumisesta ja terveellisestä elämästä tullut minulle elämäntapa. Ja kyllä: olen myös nainen, joka juoksee omia polkujaan. Tämän vuoksi blogini armas&mainio löytyy jatkossa täältä Fitlandiasta. Olen myös kahden pojan äiti ja toivon, että blogini innostaa ja inspiroi meitä olemaan erinomaisia esimerkkejä terveellisestä elämästä myös lapsille. Vanhan blogin aiempia kirjoituksia on siiretty tänne Fitlandian puolelle. Blogiurani alkutaipaleelta vuosilta 2011-2012 löytyy  muutamia kirjoituksia tuolta vanhasta osoitteesta. Tärkeitä aiheita, joista tulen kyllä kirjoittamaan vielä varmasti uudestaan.

Kun kirjoitin esittelyäni tänne, tutustuin Fitlandian blogeihin, joiden takaa löytyi hienoja urheilijoita. Mietin omaa elämääni, perhettä, elämäntapoja ja urheilua. Mietin myös tavoitteitani ja hetken ajatuksia pyöritellessä, nousi sieltä yksi tavoite ylitse muiden: Tavoitteena elää kuin huippu-urheilija!

Urheilija valitsee elämäntavan, jossa jokainen elämän osa-alue pyritään järjestämään niin, että ne luovat yhdessä mahdollisuuden kasvaa, kehittyä ja voida hyvin. Huippu-urheilija on esikuva, hyvinvoinnin ja terveellisen elämäntavan perikuva. Onnistumisista voimaa ammentava ja lapsenomaisesta liikunnan ilosta nauttiva. Periksiantamaton ja pettymyksen hetkien poikkeuksellisen hyvä käsittelijä.

Olen löytänyt tällaisen lajin, CrossFitin, sen yhteisön ja valmennuksen, jossa olen päässyt elämään kuin huippu-urheilija. Haluan tulla paremmaksi, treenata kovaa, kehittyä ja myös kilpailla. Tämä vaatii vahvistavaa ravintoa, riittävä lepoa ja stressittömyyttä. Olen jo iältäni lähempänä neljääkymmentä kuin kolmeakymmentä, joten treeneistä palautuminen tuo omat haasteensa nuorempiin verrattuna. Lasten koulu, harrastukset ja muu perhe-elämä on välillä aikamoista aikataulutusta. Joten jos niihin helpottavia vinkkejä keksin, niin taatusti niitä täällä blogissa jaan. Jos olet sitä mieltä, että sinäkin voisit olla oman elämän huippu-urheilija, Tervetuloa seuraamaan blogiani!

 

u (27 of 37)

Minun perhe meidän toisessa olohuoneessa

 

Avainsanat: , , ,

Hanna Uusitalo

Hanna Uusitalo, VOIMAHOTON

Hanna on oman elämänsä huippu-urheilija. Perhe-elämää, CrossFittiä, luontoliikuntaa ja valmennusta. Koulutukseltaan Hanna on liikunnanohjaaja (AMK) ja parhaillaan hän opiskelee luonto-ohjaajaksi.

Kommentit (0)

Kaikkien kommenttien tarkastus on käytössä. Ethän siis lähetä kommenttiasi useampaan kertaan, kiitos.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *