Onnitteluita Johannalle!

Päätin tällä viikolla julkeasti suosia naisurheilijoita ja heidän kisamenestystään. Pientä lisäintoa tähän antoi seuraavat asiat. 1. Virtasen Johanna ui, ajoi ja juoksi itsensä voittoon Kalmarin Ironman kisassa N30-40 sarjassa ja sai siten kutsun Havaijille! Onnittelut Johannalle, hyvää työtä!! Pieni maininta; ajoi mun antamalla kiekkosuosituksella :) Joten koin itsekin onnistuneeni hänen voittonsa ansiosta, eli kiitos Johanna! :) Päivän lehdessä oli kisasta juttua vain Jarmo Hastin sijoittumisesta 4. sijalle ja pohdintaa riittävätkö pisteet Havajille. Kaikella kunnioituksella työtoverinikin suoritusta kohtaan, mutta ei mainintaa Johannan VOITOSTA!?!!

2. Maanantaina silmäni tavoittivat Aamulehdestä kirjoituksen tamperelaisesta naisjalkapalloilusta; TPV:n naisten joukkueen bussi suistui ojaan. Tämä oli ensimmäinen kerta kun koskaan kuulin että TPV:llä on naistenjoukkue ja satuin ajamaan ohi nähden tuon bussin kallellaan ojan reunalla. 3. Kirjoitin Googleen ”naisurheilu” ja kolmena ensimmäisenä hakutuloksena ”Naisten urheiluvaatteiden alennusmyynti”.

Lienee selvää että hiukan olen kiukuissani pohtinut asiaa. Lisäksi tänä kesänä olen ihan kasvotusten ja osittain selänkin takaa saanut kuulla halveksuntaa naisurheilijoiden treenaamisesta.Nämä halveksujat, joita kutsun yllyttyäjiksi, eivät ehkä tiedä mihin nainen pystyy kun kerää tarpeeksi kiukkua tahdovoimansa tueksi, mutta hyvä yllyttäkää vain. Sillä tahdonvoimaa löytyy, kiukku on vain itseltä välillä hieman ollut kateissa tai väärin suuntautuneena! ;) Niinhän se menee;

”First they ignore you, then they laugh at you, then you’ll win.”

Olen jo hiukan vihjaillut uusista kuvioista ja lienee aika hieman valottaa tätä osiota. Tällä viikolla on selvinnyt varmuudella yksi asia. Nimittäin uusi työpaikka. Pääsen olemaan tekemisissä urheilijoiden ja kuntoilijoiden kanssa. Tsempparina, piikittäjänä ja testailussa. Eli uudet hommat kutsuvat Varalan kuntotestaus asemalla. Uusi testauspäällikkö kasaa itselleen tiimiä ja tiloja, joten huipputason testaussa luvassa syyskuusta alkaen! Itse olen superinnoissani, koska työpaikan ilmapiiri on niin kutsuva, innostava ja energinen. Lisäksi toimenkuvani on mitä mielenkiintoisin. Työpaikka juurikin sopivan kokoinen ja mahdollisuudet kehittää itseään ja työpaikkaansa ovat sopivassa suhteessa.

Ei siinä vielä kaikki, jotain on vielä mahdollisesta luvassa, mutta siitä sitten tarkemmin myöhemmin…

Nyt kiukun särmäämänä treenaamaan!

Avainsanat: , ,

Pia Pensaari

Pia Pensaari

Kirjoittaja on naispyöräilijä, joka on voittanut yli 20 SM-mitalia ja omistaa kautta aikojen Suomen 2. nopeimman ajan 3km takaa-ajossa.

Kommentit (0)

Kaikkien kommenttien tarkastus on käytössä. Ethän siis lähetä kommenttiasi useampaan kertaan, kiitos.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *