Pakkaillessa

Tavarat nippuun ja kotia. Niinhän sitä kuvittelisi että lähteminen olisi helpompaa, kun ei tarvitse miettiä mitä ottaa mukaan; kerää vain omansa samaan nippuun. En ole pahemmin shoppailua täällä harjoittanut mutta silti näyttää kovasti siltä että 90 litran tila ei enää riitäkään. Tänään ei onneksi tarvitse saada tavaroita lopulliseen pakettiin mutta jotenkin ne pitäisi saada pakattua ja siirrettyä toiseen osoitteeseen ja sunnuntaina sitten saada mahtumaan 23 kiloon kesäkuussa tarvitsemani tavaramäärä.. jotain saan tietysti tännekin jätettyä ja jotain mahtumaan pyörien kanssa, mutta pahalta näyttää silti. Se yksi shamppanja on silti kyllä haettava.. Moet Chandonin Nectaria kun ei Suomesta saa ainakaan ruokakaupan hyllystä ja se on HYVÄÄ, lisäksi nopean googletuksen perusteella melkein jopa säästämistä ostaa se täältä. Kelpaa sitten taas varastoida, ehkä jouluna on aikaa.. Kulkemisestani Suomeen vastaa Finnair. Päätin päästää itseni helpommalla ja tilasin pyörille ihan oman kuljetuksen kotimaahan. Täten ne ovat päivän myöhemmin perillä, kuin minä mutta hyvin suurella todennäköisyydellä niin olisi käynyt Finnairillakin. En tiedä miksi, mutta joka kerta kun Helsingissä on vaihto, saavun Tampereelle ilman matkatavaroitani. Eikä koske tätä kyseistä lentoyhtiötä lainkaan. Finnairilla lentely on melkein luksusta ja aina on mahdollisuutena törmätä tuttuihin lentoemoihin..
Koulussa teen viimeisiä kokeita uudenlaiselle kasvualustalle, joka on vielä suuri salaisuus soluviljelymaailmassa. Huomenna opettajien kanssa arviointipalaveri lounaalla naapuriravintolan terassilla ja sen jälkeen saankin kuulemma poistua paikalta. Opettajani haluaa ehdottomasti auttaa vaihtoehtoisten työni teossa, koska on kuulemma laajempi kuin heidän opiskelijoiden päättötyöt, ainakin sivumäärältään. Luulen että syynä on osittain ainakin, että hän haluaa tarkistaa, etten kirjoita liian tarkkoja tietoja tuosta salaisesta kasvualustasta. 
Eilen illalla oli läksiäisillalinen kämppisten kanssa ja tein oikean ratkaisun pyytäessäni heitä valitsemaan ravintolan. Ruoka oli hyvää ja suht’ edullista. Ilta oli mukava ja meillä oli hauskaa. Tänään iltapäivällä siis ohjelmassa muutto ja huominen koulumatka on 10km, mutta lupasivat lainata sähköpyörää.. taitaa kuitenkin olla että lainapyörällä mutta ilman moottoria.
Viikonloppuna vielä pari kisaa toivottavasti auringon helliessä ja sitten pyörät pakettiin ja kotia!
Pia Pensaari

Pia Pensaari

Kirjoittaja on naispyöräilijä, joka on voittanut yli 20 SM-mitalia ja omistaa kautta aikojen Suomen 2. nopeimman ajan 3km takaa-ajossa.

Kommentit (0)

Kaikkien kommenttien tarkastus on käytössä. Ethän siis lähetä kommenttiasi useampaan kertaan, kiitos.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *