Paluu Suomeen ja oma nimikkoWOD

Maanantaina pakkasin suuren matkalaukkuni ja lensin takaisin Suomeen. Jännää! Ensimmäiset päivät Helsingissä olen kuluttanut siivoten, erityisesti ikkunoita pesten, tosin ehdinpä eilen myös kokeilemaan tankotanssia (siitä lisää tuonnempana!) sekä heittämään talviturkin (toiseen kertaan, mutta ensimmäistä ei ehkä lasketa kun se tapahtui Välimereen). Paluurytäkässä jouduin tietysti hyvästelemään myös jo melko rakkaaksi käyneen CrossFit-boksini. Jäähyväislahjaksi koutsimme Gaston laati minulle nimikkoWODin. Kyseessä ei ole mitenkään täysin yllättävä ja ainutkertainen tapahtuma, sillä boksilla on tapana muistaa nimikkoWODein esimerkiksi jäsenten syntymäpäiviä, kilpailumenestyksiä tai juuri poismuuttamisia. Oli se silti kivaa!

Kuva: Gaston Godoy.

Koska juuri nyt en kuulu mihinkään boksiin, menen tänään tekemään ”oman” wodini Töölön kisahallille ystäväni Lotan kanssa. Tällainen se on (käännös alempana):

Miia…, FOREVER!

Ayer nos dejó Miia, que regresa a Finlandia.

Es una de esas personas que parece que lleva haciendo CrossFit varios años. Recuerdo cuando estaba con el On Ramp, aprendiendo a hacer un Air Squat, y poco después haciéndose todos los WOD con peso oficial… ¡Increible! Un placer…, un orgullo haberte entrenado estos meses y que disfrutes de CrossFit donde sea que vayas.

Un beso y ¡hasta siempre!*

SKILL (10′)
Practicaremos  Handstand walk (Progresión)
WOD (Ladder)
*8′AMRAP Ladder
Clean & Jerk (60/40) (1,2,3,4,5,…)
5 Pullup
10 Pushups
1 Kb goblet squat hold to 15 Press
*En la primera ronda, haremos un clean & jerk, en la segunda dos y así sucesivamente.
POST1: Clean & Jerk al que llegamos.
WOD (Máx)
3′ Máx Situps
2′ Máx Kb swing (24/16)
1′ Máx Hspu
POST2: Total reps.
Ohjelmassa on siis käsilläkävelyharjoituksia, rinnalleveto+työntöä, leuanvetoja, punnerruksia, kahvakuulaheilautuksia, kässäripunnerruksia ja muuta mukavaa. Jei.

*Miia…, forever!
Eilen meidät jätti Miia, joka palaa takaisin Suomeen.
Hän on niitä ihmisiä, jonka voisi luulla harrastaneen CrossFitiä jo vuosikausia. Muistan vielä, kun hän harjoitteli ilmakyykkyä On Ramp -kurssilla, ja pian sen jälkeen teki jo kaikki WODit virallisilla painoilla (liioittelua! suom. huom.). Uskomatonta! Todellinen ilo ja ylpeydenaihe, että olet treenannut täällä nämä kuukaudet. Nauti CrossFitistä minnepä sitten menetkin!
Suukko ja näkemiin!

Avainsanat: ,

Miia Kirsi

Miia Kirsi

Miia on reilu kolmikymppinen pääkaupunkilaistunut humanisti ja tavoitteellisesti treenaava CrossFit-harrastaja.

Kommentit (0)

Kaikkien kommenttien tarkastus on käytössä. Ethän siis lähetä kommenttiasi useampaan kertaan, kiitos.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *