Perillä

Saavuin aamulla Antwerpeniin ja täytyy sanoa että kyllä hiukan pelonsekaisin fiiliksin aluksi mutta hiljalleen tämä tästä alkaa asettumaan. Kummasti alakuloisuus ja kiukku laantuivat kun sai syödäkseen.

Sain huoneenikin jo pari päivää aikasessa, mikä helpottaa asettumista suuresti. Talo on aikalailla sitä mitä odotinkin; paljon pieniä huoneita ja yhteisissä tiloissa vallitsee suloinen kaaos. Joskin siistiä on joka paikassa. Oma huoneeni on kolmikerroksisen talon keskimmäisessä kerroksessa ja sain vuokraan sisältymään hiukan huonekalujakin ja tietenkin sänky, patja, peitto ja tyynyt olin jo kertonut tarvitsevani. Olisi epäkäytännöllistä raahata niitä Suomesta ja hiukan epämukavaa alkaa ensimmäisenä etsimään lähintä Ikeaa. Asunto sijaitsee edullisella alueella, muutaman kilometrin päässä ihan ydinkeskustasta. Blondin tukkani ja vaalean ihoni kanssa erotun kyllä joukosta; afroasian-market kun on tuo lähin ruokakauppa, ja kertoo osuvasti vastaantulevan ihmismassan ihonsävyistä. Mutta ihan rauhalliselta alueelta vaikuttaa.

 Ja ensimmäinen lenkki sumuisessa Belgiassa ajettu. Kaikkine harhailuineen 3,5h sain ajoa aikaiseksi. Ja pari ehdotusta lenkkiseurakseni.

Huomenna sitten tapaamaan ohjaavaa opettajaa ja harjoittelupaikkani ohjaajaa.

Pia Pensaari

Pia Pensaari

Kirjoittaja on naispyöräilijä, joka on voittanut yli 20 SM-mitalia ja omistaa kautta aikojen Suomen 2. nopeimman ajan 3km takaa-ajossa.

Kommentit (0)

Kaikkien kommenttien tarkastus on käytössä. Ethän siis lähetä kommenttiasi useampaan kertaan, kiitos.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *