Pieni kuolema (internetmaailmasta)

Otsikko ei viittaa ranskalaiseen tapaan kutsua orgasmia ’pieneksi kuolemaksi’ (la petite mort). Ei siinäkään mitään vikaa ole (voisi jopa sanoa, että päinvastoin!), mutta tällä kertaa kyseessä on edellisen tietokoneeni asteittainen hengenmenetys ja sen seurauksena tapahtunut kohtuullisen vakavaksi äitynyt epäläsnäolo eri puolilla internetiä, mutta ennen kaikkea täällä blogissa. Vanhan koneeni selain kaatui joka kerta, kun avasin Fitlandian wordpress-sivun. Blogin päivittäminen muuttui vähän haasteelliseksi.

No, aika pian sen jälkeen haasteelliseksi muuttui myös työskentely kyseisellä koneella, joten viime viikolla kokosin itseni ja kaikki liikenevät rahavarani ja kävin ostamassa uuden koneen. Tarkalleen ottaen Macbook Airin. Viikonloppu meni tuomaroidessa Karjalan Kovin -crossfitkisoissa (kisaraportti rakenteilla!), joten vasta eilen illalla ehdin ensimmäistä kertaa avata uuden koneeni. Tänään töiden päälle olen asennellut muutamia tarvittavia ohjemia ja muutenkin viritellyt konetta käyttökuntoon, ja nyt ajattelin nopeasti selitellä poissaoloani.

Tässä poissaollessani onkin tapahtunut kaikenlaista jännittävää (muutakin kuin uuden tietokoneen ostaminen, joka ei itseasiassa ollut erityisen jännää vaan pikemmin pitkäveteistä siitäkin huolimatta, että tulin nyt hankkineeksi ensimmäisen macini):

– olen pitänyt jo yli kaksi viikkoa taukoa CrossFit-treeneistä (joista noin puoli viikkoa olen jo kaivannut metconeja ja odotan kovasti syyskuun alussa koittavaa paluuta normitreenien pariin)

– olen aloittanut painonnosto-ohjelman

– olen aloittanut aikuisten uimahyppykurssin

-ilmoittautunut elämäni ensimmäiseen triathlon-kilpailuun

– olen sopinut lyöväni hynttyyt yhteet mr. Manin kanssa, joten kuukauden kuluttua pitäisi muuttaa (ja sitä ennen etsiä mm. uusi asunto)

Blogissa aion kertoa lähinnä neljästä ensinmainitusta seikasta, mutta ilmoitin nyt neljännenkin, koska se, työkiireiden ohella, varmasti myös vaikuttaa päivitystahtiin tulevaisuudessa.

Sitten olen tosiaan tuomaroinut Karjalan Kovimmassa, käynyt purjehtimassa, kerännyt mustikoita, ulkoillut Porkkalassa, Haminassa ja vaikka missä, ajellut pyörällä, tehnyt töitä niin puistossa kuin toimistossa, syönyt jäätelöä ja vakuutellut itselleni, että on kesä, vaikka lämpömittari näyttääkin hädin tuskin kuuttatoista astetta. Stay tuned, eetteriin tulossa juttua ainakin Karjalan kovimmasta, painonnoston ihanuudesta ja kamaluudesta, uimahypyistä, teräsmeduusoista ja kaljasta.

 

Avainsanat: , , , ,

Miia Kirsi

Miia Kirsi

Miia on reilu kolmikymppinen pääkaupunkilaistunut humanisti ja tavoitteellisesti treenaava CrossFit-harrastaja.

Kommentit (0)

Kaikkien kommenttien tarkastus on käytössä. Ethän siis lähetä kommenttiasi useampaan kertaan, kiitos.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *