Pieni sydän sykkii

FullSizeRender (kopio)

Elämä osaa yllättää.

Tässä on nyt ihmetelty olotilaa, jota en enää uskonut kokevani.

Pääsiäisviikolla alkuviikosta meidän Armas oli vatsataudissa ja itsellä alkoi samoinhin aikoihin todella huono olo. Ajattelin, että tauti iskee minullekin. Huono olo jatkui koko pääsiäisen, vaikkakin pakotin itseni joka päivä pitkille hiihtolenkeille. Vetelin 11 tunnin yöunia ja päiväunet päälle. Ylläksellä lomalla nyt vain on aina nukuttanut hyvin, joten en ajatellut siitä sen kummempaa. Palattiin pääsiäisen vietosta kotiin ja sitten aloin miettimään, että onpa pitkään jatkuvia oireita ennen kuukautisia: rintojen turvotusta ja myös vatsa oli ollut monta päivää turvonnut rantapalloksi. Voisiko olla mahdollista, että olisin raskaana? Tein testin ja rastihan siihen tuli.

Onhan tässä jo vuosia annettu mahdollisuus vauvalle tulla, mutta eipä tuolta mitään kuulunut. Olin entistä kiitollisempi kahdesta olemassa olevasta pojasta, enkä kyllä enää uskonut edes että saisimme lisää lapsia. Ehkä se oli tarkoitettu näin. Ehkä minun piti saada nämä pari vuotta oikeasti aikaa itselle, treenata kunnolla, että olisin valmis sekä henkisesti että fyysisesti uuteen raskauteen. Olinhan nyt paremmassa kunnossa kuin ikinä.

Väsymys on jatkunut, samoin pahoinvointi. Nyt kun tietää mistä se johtuu, kyllä tämän kestää. Onneksi teen vain kuuden tunnin työpäivää, sen jaksaa vielä hyvin. Treeneissä olen siirtynyt kisaryhmän treeneistä päivän treeneihin, mutta välillä on ollut työpäivän jälkeen vain niin poikki ja huono olo, ettei salille ole kyennyt. Vapaapäivät on mahtavia, kun pääsee treenaamaan aamupäivällä, silloin on paras olo, kun aamun pahoinvointi on ohi, eikä vielä väsytä.

Olen ja koko meidän perhe on valtavan onnellinen. Tällä viikolla kävin ultrassa ja onhan se aivan käsittämätöntä, miten tuolla voi sellainen rääpäle jo niin vauhdikkaasti liikkua ja kuinka paikallaan kaikki kädet ja jalat ovat. Ja sydän sykkiä.

-hanna-

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Näistä sankareista tulee varmasti mainioita isoveljiä

 

Avainsanat: , ,

Hanna Uusitalo

Hanna Uusitalo, VOIMAHOTON

Hanna on oman elämänsä huippu-urheilija. Perhe-elämää, CrossFittiä, luontoliikuntaa ja valmennusta. Koulutukseltaan Hanna on liikunnanohjaaja (AMK) ja parhaillaan hän opiskelee luonto-ohjaajaksi.

Kommentit (1)

Kaikkien kommenttien tarkastus on käytössä. Ethän siis lähetä kommenttiasi useampaan kertaan, kiitos.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *