Pirkan Hiihto lähestyy!

Vaikka tällä viikolla sairastellessa muutama treeni onkin jäänyt tekemättä, lähestyy talven päätapahtumani silti vääjäämättä. Pirkan Hiihto hiihdetään kahden viikon päästä sunnuntaina (eli 3.3.) ja matkavaihtoehtoja löytyy 90km ja 45km väliltä sekä perinteisellä että vapaalla. Vuosi sitten osallistuin Pirkan hiihtoon ensimmäistä kertaa, hiihtäen puolipirkan 45km, vapaalla. Sijoituin retkimeiningillä nautiskellen naisten sarjassa kuudenneksi.

Tommi on Pirkan hiihdossa käynyt kahdesti osallistuen molemmilla kerroilla täydelle 90km matkalle. Viime vuonna hänen hiihtonsa onnistui mainiosti sijoituksen oltua 3. miesten vapaalla 90km matkalla. Tänä vuonna otin vähän isomman haasteen vastaan ja osallistun myös täydelle matkalle, joten sunnuntaina 3.3. starttaamme kumpikin aamulla 90km vapaan urakkaan ja kaiken mennessä hyvin (lähinnä minun kohdalla taudin mennessä nyt nopeasti ohi) kummankin tavoitteena on olla sarjoissaan viiden parhaan joukossa.

Työpaikkamme, Koskikeskuksen ja Turtolan Intersportit, ovat jo monena vuotena toimineet myös Pirkan hiihdon yhteistyökumppaneina ja yhteistyö jatkuu tänäkin vuonna. Paitsi että kumpikin meistä on mieluusti jakamassa kokemuksia ja vinkkejä työvuoroissaan, on paikalla myös monenlaista muuta Pirkan hiihtoon valmistautujaa auttavaa esittelijää ja asiantuntijaa. Alla näkyvä flyer on jaossa Pirkan hiihdon osallistujille, joten oheinen -20% alennus voiteista koskee vain paperisen version omistajia. Suksitarjokset ovat luonnollisesti voimassa teille kaikille!

Tervetuloa siis tutustumaan Pirkan hiihdon voiteluvinkkeihin, maistelemaan tapahtuman virallista urheilujuomaa sekä hakemaan viimeiset vinkit ja varustepäivitykset Pirkan hiihtoon Koskikeskuksen ja Turtolan Intersporteista.

Illalla julkaisen vielä minulle ja Tommille näihin pitkiin hiihtoihin tehdyt ravitsemusohjelmat, joten pysykäähän kuulolla!

p.s. Oheinen mainos on jaettu teille lukijoille vain siinä tarkoituksessa, että asiasta kiinnostuneet osaisivat tulla paikalle oikeina päivinä. En itse hyödy taloudellisesti näiden esitteiden jakamisesta blogissani.

Avainsanat: , , , , , , , ,

Terhi Martikainen

Terhi Martikainen

Kirjoittaja on triathlonisti, moninkertainen pyöräilyn SM-mitalisti ja urheilukaupan ammattilainen.

Kommentit (0)

Kaikkien kommenttien tarkastus on käytössä. Ethän siis lähetä kommenttiasi useampaan kertaan, kiitos.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *