Popojen sisäänajelua

Eilen kävin salilla tekemässä pikaisen grappling circuitin (mm. Pumpui-blogissakin esitelty levytankotreeni, jonka itseasiassa itsekin pari vuotta sitten opin ko. blogin valtiattarelta) lepoviikon kunniaksi. Vaikka päätin levon nimissä skipata tällä viikolla varsinaisen saliohjelman, ajattelin, että koska loppuviikko menee varmaankin aika epäurheilijamaisissa merkeissä, ehkäpä pienet urheilut alkuviikkoon olisivat paikallaan.

Musta trikoosukka lähdössä lenkille.

En lopulta osannut lopettaa salikäyntiin, vaan illalla pinkaisin vielä koeajamaan uusia juoksukenkiäni. Goretex-lenkkarit hankin talvijuoksentelua silmälläpitäen, ja eilisen sateettomassa illassa olisi kyllä pärjännyt vielä normilenkkareillakin. Halusin kuitenkin jo hieman ajaa uusia popoja sisään. Tarkoituksena oli heittää lyhyt lenkki, mutta kengät tuntuivatkin heti aika hyviltä jalassa (johtuu varmaan siitä, että normilenkkarinikin ovat addun, ja lesti on uusissa vähintäänkin samantyyppinen), joten lopulta hölkyttelin melkein tunnin pitkin Helsingin rantoja. Ilta oli – kuten sanottua – sateeton, mutta empirian nimissä loiskuttelin läpi jokaisesta tielle osuneesta kuralätäköstä. Ei ollut vettä kengässä!

Tekninen jalkine.

Aamun ohjelmassa on ollut talvikenkien lankkausta ja huoltoa, minkä lisäksi tein tsekkasin itseni huomisille lennoille. Inhoan aikaisia aamulentoja, mutta sellaista on taas vaihteeksi luvassa. Boarding alkaa klo 06:05, joten jollain konstilla pitäisi järjestää itsensä kentällä joskus viiden tienoilla, voi haukotus! Ensimmäinen bussi (620) näyttäisi lähtevän 04:10. Näillä spekseillä ensimmäinen ajatus on taas valvoa lennon lähtöön asti, mutta sekin on kyllä joskus todettu aika heikoksi vaihtoehdoksi. Vähiin taitavat yöunet kuitenkin jäädä.

Lankkaussession lopputulema.

Palaan reissusta ensi viikon alussa, joten blogi hiljenee viikoksi. Mikä nyt ei sinänsä ole mitään uutta.

Avainsanat: , , ,

Miia Kirsi

Miia Kirsi

Miia on reilu kolmikymppinen pääkaupunkilaistunut humanisti ja tavoitteellisesti treenaava CrossFit-harrastaja.

Kommentit (0)

Kaikkien kommenttien tarkastus on käytössä. Ethän siis lähetä kommenttiasi useampaan kertaan, kiitos.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *