Posion tyttö esittäytyy

Olen Milla Saarela, 32-vuotias äiti, vaimo ja yrittäjä sekä ikuinen oppija. Olen Trainer4You Hyvinvointivalmentaja, Kuntosalivalmentaja sekä Personal Trainer ja valmennan oman yritykseni MillaFIT:n kautta. Kuulun myös Takomotrainingin Pohjois-Suomen aluetiimiin. Olen myös Posion Yrittäjät ry:n vastavalittu puheenjohtaja.

Rakastan uuden oppimista ja sitä tunnetta, kun asiat jäsentyvät päässä todelliseksi tiedoksi! Tällä hetkellä käyn Trainer4You:n Ravintovalmentaja– sekä Voimavalmentaja– koulutuksia. Rakastan yrittäjyyttä ja personal trainerin työtä! Tämä on minulle todellinen #unelmaduuni, jossa haasteet eivät lopu koskaan ja lähes kaikki on mahdollista!

Perheeseeni kuuluu kaksi poikaa, iältään 4 ja 6 vuotta, aviomies sekä kolme koiraa. Asumme Posiolla, kauniin luonnon ympäröimänä. Olemme molemmat mieheni kanssa kotoisin Posiolta, joten tässä elämänvaiheessa on oikein mukava olla, kasvattaa lapsia, elää ja yrittää täällä.

Olen ollut yrittäjänä nyt päätoimisesti vuoden. Toiminimeni perustin elokuussa 2016 samoihin aikoihin, kun pt-putki Oulussa alkoi. Tällöin työskentelin vielä tilitoimistossa, ja 2017 helmikuussa otin työurani isoimman harppauksen ja siirryin päätoimiseksi yrittäjäksi. Liityin pt-putken alussa myös Powered by Trainer4You-valmentajaverkostoon. Verkostoon liittyminen oli ehkäpä paras ratkaisu, jonka aloitaessani tein. Minulle oli tärkeää saada toiminta käyntiin nopeasti ja ilman lukemattomien tuntien suunnittelutyötä. Olin arvioinut, että siirtyisin päätoimiseksi yrittäjäksi viiden vuoden sisällä yritykseni perustamisesta. Todellisuudessa siihen meni puoli vuotta!

Tuore yrittäjä kaipaa sparrausta sellaiselta henkilöltä, joka ymmärtää häntä ja johon voi huoletta peilailla omia ajatuksiaan ilman arvostelua. Hyvin äkkiä huomasin, että yrittäjänä pitää osata ottaa huomioon paljon enemmän asioita kuin olin palkkatyössä tottunut. Valmentajaverkoston kautta saatu tuki ja sparraus on ollut minulle mittaamattoman arvokasta!

Valmennusfilosofiani on se, että asiat tehdään yksilön hyväksi, hänen parhaakseen ja häntä kuunnellen. Parhaisiin tuloksiin päästään, kun valmennukselle ja itselle annetaan aikaa ja tehdään asiat sydämellä. Asiakkaan tulee voida olla valmennuksessani juuri se, kuka todella on. Olen itse avoin ja välitän. Minun treeneissäni hymyillään ja tehdään hommat jämptisti, mutta hymy huulilla. Lupaan, että jos mieli on maassa ennen treenejä, lähdet hyvillä mielin kotiin. Treeneissäni ylität itsesi!

Intohimoni on kirjat. Tiedonjanoni on valtava ja jo pienestä saakka olen ollut kiinnostunut monista asioista. Aikaa lukemiseen ei ole aina niin paljon kuin haluaisin. Pikkuhiljaa olen kuitenkin alkanut löytämään aikaa omille kiinnostuksen kohteilleni. Vaikka rakastan työtäni ja kaikkea, mikä siihen liittyy, en halua, että elämäni on pelkkää työtä. En kuitenkaan ole vielä keksinyt sellaista asiaa, joka ei liittyisi jollain tavalla liikuntaan ja hyvinvointiin ja jota voisin kutsua harrastuksekseni. Sellainen löytyy vielä jonain päivänä!

Tällä hetkellä teen sekä yksilö- että pienryhmävalmennusta, sekä ohjaan Posion Kansalaisopistossa saliryhmiä sekä muita ryhmliikuntatunteja. Ravintovalmentajakoulutuksen myötä minulla on myös ravintovalmennettavia Posiolta sekä lähialueilta etänä. Tämän kevään suunnitelmista yksi on aloittaa myös ravintovalmennuksen pieryhmävalmennukset alueellani.

Loistokasta alkanutta vuotta Sinulle!

Milla Saarela

Milla Saarela, Millafit

Kommentit (0)

Kaikkien kommenttien tarkastus on käytössä. Ethän siis lähetä kommenttiasi useampaan kertaan, kiitos.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *