Pre-lepoviikon treenit, viikko 50

Viime viikko oli jotenkin ihan samanlainen, kuin joulukuun aiemmatkin viikot: kiireinen ja treenien osalta hyvin CrossFit-yksinomainen. No, ei se mitään. Sitä paitsi enimmäkseen satoi vettä, eikä kalsassa tihkusateessa huvita esim. juosta. Yhtään. Mutta siis näin:

Viikko 50: 16.–22.12.2013
maanantai: crossfit 1 h 30 min
tiistai:-
keskiviikko crossfit 1 h, voimistelu 1 h
torstai: crossfit 1 h, mobility 1 h
perjantai: crossfit 1 h
lauantai: –
sunnuntai: –

Ajatuksissani oli mennä eilen tekemään lauantain thruster-treeni, mutta päätinkin sitten määrätä itselleni lepoa joulun ajaksi. Vasen olkapää on melko jumissa, joten thrusterit eivät tuntuneet hyvältä ajatukselta, ja laskeskelin, että jos tapaninpäivänä menen visitoimaan CrossFit Lappeenrannan salilla, saan melkein viikon lepoa ja tankkausta alle joulun merkeissä (venyttelyä on tosin tarkoitus harrastaa ja jotain pienimuotoista hyötyliikuntaa, esim. nojatuolista suklaarasialle). Joulukuu on tullut vedettyä melkoista haipakkaa niin työn, treenien kuin muunkin elämän osalta, joten pieni lepo tehnee oikein hyvää.

Noin muuten viime viikon ohjelmassa oli kaikkea kivaa. Maanantaina penkkipunnerrettiin (olen siinä edelleen tosi heikko, pari kolmen toiston sarjaa sain 42,5 kg:lla) ja tehtiin kulmasoutua kuin todellisella punttisalilla. Metconina oli lystikäs pari-wodi (soutua + wall balleja, sprinttejä + hand release -punnerruksia). Tiistain lepuuttelin, mutta keskiviikkona kävin tekemässä tiistain boksikyykyt (3×3 80 kg) ja voimistelin tunnin päälle.

Torstaina oli tempauspäivä (ykkösiä, tein kasapäin, mutta viimeiset neljä toistoa 30 kg. Ihan vauvapaino, mutta sain menemään kunnolla kyykyn kautta, huraa). Metconissa tempauksia, toes-to-bareja ja pistoolikyykkyjä, jotka kaikki sujuivat määrätysti, huraa siis sillekin!

Perjantaina ohjelmassa oli ring skillsejä, jotka eivät tosiaankaan ole vahvuuteni, joskin skin the catissa ja dipeissä oli jotain pientä kehitystä havaittavissa. Metconissa puskettiin kolmen kierroksen verran tällaista lystiä: 500 m soutu, 20 KB swing, 15 yleisliikettä ja 5 muscle-uppia (skaalattuna 1 muscle-up=2 C2B-leukaa ja 2 rengasdippiä). Tuli hiki, vaikka skaalasin mu-skaalaukset vastuskuminauhoilla tehtäviksi ja KB swingitkin tein vain 20 kg:lla.

Kuten sanottua, seuraavan kerran ajattelin mennä treenaamaan tapaninpäivänä CF Lappeenrannan salille. Sitä ennen aion lähinnä pötkötellä, lukea kirjoja, neuloa villapaitaa ja syödä. Pakkasin laukkuun myös mobility-kumipalloni, jolla yritän saada yläkroppaa hieman availtua.

Hauskaa joulua kaikille lukijoille!

Muistakaa, että oleellista ei ole se, mitä syö joulun ja uuden vuoden välillä vaan se, mitä syö uuden vuoden ja joulun välillä. Ottakaa rennosti, syökää hyvin ja voikaa mainiosti!

Avainsanat: , , ,

Miia Kirsi

Miia Kirsi

Miia on reilu kolmikymppinen pääkaupunkilaistunut humanisti ja tavoitteellisesti treenaava CrossFit-harrastaja.

Kommentit (0)

Kaikkien kommenttien tarkastus on käytössä. Ethän siis lähetä kommenttiasi useampaan kertaan, kiitos.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *