PS: kirjoitin tämän viime perjantaina, mutta nähtävästi en osannutkaan julkaista…

Huomenna olisi tarkoitus matkata Lappiin. Lähden taas viime vuotiseen tapaan Noormarkun Nopsan kanssa Leville viikon kestävälle hiihtoleirille. Toivottavasti tällä kertaa jäisi ne rakot kotiin ja pystyisi jokaisen lenkin tekemään vaivoitta. Viime vuonna jouduin kerran lähtemään kesken lenkin takaisin kämpille vaihtamaan pertsan kamoista vapaalle, kun jalat eivät enää kestäneet pertsan monoja..
Tänään kävin ennakoivasti jo ostamassa rakkolaastareita ja Leuko Sportin teippiä. Naamarasvankin voisi tällä kertaa ottaa mukaan, kun viime vuonna se sattui unohtumaan ja iskin naamaan pelkkää vaseleliinia, kun muuta ei sattunut olemaan mukana.. Hienosti kiilsi.. Yhtään en ole vielä pakannut matkaa varten, joten taidan tästä koneen äärestä mennä täyttelemään kapsäkkejä.

Lotta Lepistö

Lotta Lepistö

Lotta on 24-vuotias pyöräilijä ja sairaanhoitajaopiskelija. Tulevana vuonna Lotan on tarkoitus harjoitella monipuolisesti ja saada pyörä liikkumaan entistä kovempaa. Hän pääsee nyt kokeilemaan vuodeksi, millaista on elää todellista huippu-urheilijan elämää.

Kommentit (0)

Kaikkien kommenttien tarkastus on käytössä. Ethän siis lähetä kommenttiasi useampaan kertaan, kiitos.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *