Pudota kaveri.

Viikko on taas ehtinyt vierähtää, ja olisi taas aika avata sanaista arkkuani myös tänne blogin puolelle. Viikko on vierähtänyt treenatessa ja lepäillessä. Viime maanantai ja tiistai olin totaalisesti sängyn puolella, koska sain rata-kisojen huonon sään takia pienen flunssan. Keskiviikkona kävin maastossa ajamassa 1,5 tuntia. Pitää treenata myös nyt vähän maastoa, koska olen aikonut mennä maaston SM-kisoihin.
Keskiviikkona sain kuningas idean torstain lenkkiä varten, että lähden Linneaa vastaan Turkuun. Eli Linnea polkisi kohti Noormarkkua ja minä menisin vastaan ja kääntyisin ”tavatessani” hänet. Sinä päivänä tunteja kertyi 6 ja kilsoja kai 160. Perjantaina ehdin ajaa maastoa reilun tunnin, takavaihtaja meni rikki. Hieman ketuttaa. Eilen ajoin taas 5 tuntia ja tänään 2,5h. Aika junnaamista, mutta huomenna lepopäivä. Luulisin? Ja tiistaina isän kanssa paritempoa. Huhhuh, toivottavasti päästään maaliin ilman isompia haavereita.

Lotta Lepistö

Lotta Lepistö

Lotta on 24-vuotias pyöräilijä ja sairaanhoitajaopiskelija. Tulevana vuonna Lotan on tarkoitus harjoitella monipuolisesti ja saada pyörä liikkumaan entistä kovempaa. Hän pääsee nyt kokeilemaan vuodeksi, millaista on elää todellista huippu-urheilijan elämää.

Kommentit (0)

Kaikkien kommenttien tarkastus on käytössä. Ethän siis lähetä kommenttiasi useampaan kertaan, kiitos.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *