Puhti Warriors

Jäin vielä ideoimaan Puhtikaurasta lisää juomia. Mietin energiageelejä ja sitten lamppu välähti: Lappilainen Arctic Warriors tekee jotain sen suuntaista.

Sekä Viipurilaisen Kotileipomon Puhtikaurassa että Arctic Warriorsin yrttituotteissa on jotenkin paljon samaa. Aitoja, puhtaita, hyvää tekeviä ja voimaa tuottavia tuotteita. Sitä itseään, ilman turhia kikkailuja.

Suomessa on oikeasti ravinnon suhteen paljon paljon hienompiakin asioita kuin ruisleipä ja maito. Näistä tuskin on vientituotteiksi koska niiden terveysvaikutuksista tulee jatkuvasti enemmän huonoja kuin hyviä uutisia. Sen sijaan esimerkiksi kotimaisen kauran ja lapin kasvien sekä marjojen todelliset mahdollisuudet ovat vielä näkemättä.

Suomalaisuutta, uutta ideaa, halua taistella kotimaisuuden ja pienyrittäjyyden puolesta. Leipuri ei luovuttanut kun me päätimme vähentää leivän syöntiä. Hän keksi Puhtikauran, joka tulee uppoamaan shakereihin juuri sille samalle entiselle ruisleivän puputtajalle. Lappilainen ei jäänyt ihmettelemään Suomeen vyöryvien lisäravinteiden ja energiageelien edessä, vaan otti ainekset siitä ihan vierestä. Sekä Leipuri, että Lappilainen tuotteistivat, loivat tarinan ja pukivat tuotteensa hienoihin kuoriin. Ihailen vilpittömän aidosti!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tutustuin Arctic Warriors tuotteisiin nettisivuilta ja kävin ostamassa Energia-hunajashotin ja Taistelija-geelishotin. Tänään voimistelijapojan shakeriin lähti treeneihin mukaan seuraavanlainen setti:

1 Energia-hunajashotti (sis.hunaja, ruusunjuuri, nokkonen)

2 rkl Puhtikauraa

3dl vettä

Sheikkaa sekaisin

 

Taistelija-geelishotti sisältää ruusunjuurta ja nokkosta ja menee testiin huomenna. Sen luvataan mm. loiventavan stressiä ja palauttavan paremmin päivän koitoksista.

Jos et ole vielä äänestänyt parasta Puhtikaura reseptiä, niin voit tehdä sen täällä. Voit voittaa 200€ Puhtikaura- ja lähiruokapaketin. Minun ensimmäiset resepti-ideat löydät aikaisemmasta postauksesta: Sheikkaa puhtikaurasta voimaa.

Puhtikauran kanssa reseptikilpailu on kaupallinen yhteistyö, mutta tuotteen erinomaisuuden vuoksi annan sille tässä lisää palstatilaa.

Avainsanat:

Hanna Uusitalo

Hanna Uusitalo, VOIMAHOTON

Hanna on oman elämänsä huippu-urheilija. Perhe-elämää, CrossFittiä, luontoliikuntaa ja valmennusta. Koulutukseltaan Hanna on liikunnanohjaaja (AMK) ja parhaillaan hän opiskelee luonto-ohjaajaksi.

Kommentit (0)

Kaikkien kommenttien tarkastus on käytössä. Ethän siis lähetä kommenttiasi useampaan kertaan, kiitos.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *