Rata-SM:ät

500 metriä, aika 41.44, sijoitus ensimmäinen. Vieläkin olen spurtin huumassa. 2 kilometriä painui Turun velodromilla aikaan 2.54.78, sijoitus ensimmäinen. Aikaan olen osittain tyytyväinen ja sijoitukseen erittäin tyytyväinen. Linnea Louhi (team KAATAJIEN toinen jäsen) oli kakkosella toinen ja 500 metrillä kolmas. Nyt päästiin tavoitteeseemme.;) Silla Tenkula oli 500 metrillä toinen ja Laura Lilja oli 2 kilsalla kolmas.

Ajoin myös naisten sarjassa eräajon. En voinut välierissä ”vanhoille” rataketuille mitää, joten päädyin Maaria Laineen kanssa taistelemaaan pronssista. Kisa meni kahdesta voitosta poikki. Ensimmäisessa niin sanotussa erässä annoin Maarian aloittaa kirin ja lopussa pääsin niukasti ohi, joten yksi voitto minulle. Toisessa erässä oli minun vetovuoroni, joten päätin avata kirin. Avasin kirin aikalailla aikaisin, (600 metriä ennen maalia) mutta pysyin kärjessä kuitenkin maaliin asti. Tuloksena siis kolmas sija. Aika hauska kokemus, joten ensi vuonna varmasti uudestaan.

Lotta Lepistö

Lotta Lepistö

Lotta on 24-vuotias pyöräilijä ja sairaanhoitajaopiskelija. Tulevana vuonna Lotan on tarkoitus harjoitella monipuolisesti ja saada pyörä liikkumaan entistä kovempaa. Hän pääsee nyt kokeilemaan vuodeksi, millaista on elää todellista huippu-urheilijan elämää.

Kommentit (0)

Kaikkien kommenttien tarkastus on käytössä. Ethän siis lähetä kommenttiasi useampaan kertaan, kiitos.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *