Ratailut jatkuu

Aivan kuin edelliseen tekstiin viitaten. Ratakisojen osa II sujui osaltani siis lainavaatteissa. Olin kasannut kisavaatteet repun viereen, en siis pakannut vielä, koska yleensä aamulla ennen lähtöä haluan vielä tarkistaa että kaikki on mukana. Olin kuitenkin reenannut kahdella ajokelpoisessa kunnossa olevalla haalarillani viikon aikana joten ne oli pakko vielä jättää roikkumaan tuolin selkänojalle kuivumaan. Siinä tuolin selkänojalla ne olivat siis jo melkein samassa kasassa kuin muut vaatteet ja siinähän ne roikkuivat yhä edelleen kun palasin kotio kisoista. Parisprinttiin sain lainaan TVC:n haalarin mutta haalarin omistaja osallistui myös linja-ajoon joten siihen tarvitsin lainahaalarin. Onneksi Pepen takakontista löytyi ruhtinaallinen valikoima CCH:n ajovaatteita. Lisäksi kun CCH:n naiset ajavat Nishiki-teamin vaatteilla niin CCH:n miesten ajovaate erottui joukosta hyvin. Mutta hengaillessani CCH:n haalari päällä kisapaikalla sain osakseni paljon ihmettelyä ja kummastelua, jota tietenkin lisäsi talven aikana vaihtunut hiusten väri ja pituuskin. Mutta hyviä puoliakin tälläisestä naamioitumisesta oli; sain apuja myös CCH:n kuskeilta. :)

Kisailut menivät kaikenpuolin hyvin. Molemmista lajeista hopea-mitali oli kotiinkannettavana. Ei se tuloksellisesti teitenkään paras mahdollinen ole mutta ajotuntuma oli jo huomattavasti parempi. Vaikka keskiviikon harjoituksissa aiheutunut pieni pakaran venähdys on vaivannut tuntui että vauhti on taas tarttunut. Tosin siitä oli viitettä jo Louskun tempossa viikko sitten, kun ajoin tuon pitkän ja hienon mutta haastavan ja hieman teknisen reitin 20 sekuntia lujempaa kuin ikinä. Ja tehotkin alkoivat olla jo ihan hyvällä mallilla. Nyt vaan lisää reeniä ja tavoitteet korkeammalle kuin kesän läpi ajaminen.

Pitkät työpäivät (10h) ovat tässä viime aikoina hieman painaneet ja ainakin tehokkaasti rajoittaneet liian pitkiä päiviä pyörän selässä. Onneksi puutarha pärjäilee tässä vaiheessa kesää jo paremmin omillaan, mitä nyt välillä sirotellaan tuhkaa (säännöllisestä grillailusta pitää siis huolehtia) ja kastellaan mäntysuopaliuksella, mutta pääasiassa nautitaan mansikoista, vadelmista ja tuskaillaan hiljalleen kypsyvien omenoiden määrää.

Avainsanat: ,

Pia Pensaari

Pia Pensaari

Kirjoittaja on naispyöräilijä, joka on voittanut yli 20 SM-mitalia ja omistaa kautta aikojen Suomen 2. nopeimman ajan 3km takaa-ajossa.

Kommentit (0)

Kaikkien kommenttien tarkastus on käytössä. Ethän siis lähetä kommenttiasi useampaan kertaan, kiitos.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *