Reeniä, reeniä, onnistumista ja matalalentoa

On päässytkin vierähtään tovi viime kirjoittelusta. Sveitsin reissun jälkeen ei jääty lepäileen laakereille vaan siitä otettiin alkua kovempaa harjoitusjaksoon ja tehtävänsä ovat treenit tehneet kun kotiin on iltaisin vaappunut hyvinkin väsähtänyt neiti. Kovien harjoitusten välissä ei ole pahemmin kroppaa levolle päästetty ja tarkoitus ollutkin kuormittaa että saa sitten palauttavan jakson superkompensaation vaikutuksista nautiskella kesän kisakoitoksissa. Eipä siis ole ollut aikaa eikä aihetta kirjoitella. Kovassa harjoittelussa kun tehot tuppaavat ajan kuluessa tippumaan alemmas ja alemmas niin eihän se kovin kiitollista ole, koska kroppa on koko ajan väsyneempi ja vaikka kuinka yrittää niin kehitystä ei tunnu tulevan ja..ja..

Pääsin harjoittelun lomassa kokeilemaan ratapyörällä kisaamista kuitenkin tällä viikolla. Talven aikana hieman vähälle jääneet starttiharjoitukset ovat tehneet startti tekniikkaan taas omansa joten kisastarttia jopa hiukan jännit vaikka olikin perus viikkokisasta kyse. En olettanut tuloksellisesti mitään koska lajit olivat taas niitä omia inhokkeja/kammokkeja. Lentävä 200m, oli ensimmäinen tälläinen koskaan ikinä ajamani Helsingissä, lensi aikaan 12,4. Perus totesi ratajaoksen pääheepu. Itse muistelin omaa ennätystäni ja hämärästi 13-alkuinen tuli mieleen. Kotona suoritetun tarkastelun perusteella tajusin ajaneeni oman ennätykseni tuolle matkalle, hiukan ajoin hitaammin Wienissä viime syksynä.. Viikkokisan toinen matka oli 500m. Kiihdytys ja ajo tuntui helpohkolta huonon startin jälkeen ja kello pysähtyi siinäkin omaan ennätysaikaan. Ulkovelolta sprinttimatkojen ennätyksiä puolikuolleilla jaloilla… Voin kertoa että piristi kummasti!!  :)

Pia Pensaari

Pia Pensaari

Kirjoittaja on naispyöräilijä, joka on voittanut yli 20 SM-mitalia ja omistaa kautta aikojen Suomen 2. nopeimman ajan 3km takaa-ajossa.

Kommentit (0)

Kaikkien kommenttien tarkastus on käytössä. Ethän siis lähetä kommenttiasi useampaan kertaan, kiitos.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *