Reissuviikonlopun kuvasatoa

Huomenta sunnuntaisesta aamiaispöydästä!

Kuten jo eilisessä kirjoituksessa lyhyesti viittasin, on kuluva viikonloppu ollut poikkeuksellinen siinä mielessä, että olemme päässeet paitsi viettämään viikon vapaapäiviä yhdessä, myös jakamaan nämä päivät ystävien kanssa. Kesän kisakausi on molemmilta ohi ja kumpikin vielä keuhkoputken tulehduksesta toipilaana vasta aloittelee treenaamista uudelleen, joten on ollut mahdollista kerrankin viettää niinsanottua normaalia nuoren ihmisen arkea. Koska kuva tunnetusti kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, tässä olisi Instagram -kavereilleni tuttua kuvasatoa viikonlopun tapahtumista.

IMG_20131004_081712

Perjantai starttasi ensimmäisellä juoksu-kävelylenkillä sairastelun jälkeen. Raskasta oli, mutta henkisesti äärimmäisen tärkeää.

IMG_20131004_153351

Tommi päiväunilla ystäväperheen Lily-koiran kanssa.

IMG_20131005_013559

Hääjuhlien hauskat nimikyltit viittasivat vahvasti hääparin työhön ja yhteiseen historiaan. Minulle on muodostunut oma perinne kuvata nimikylttimme vierekkäin kaikista niistä häistä, missä Tommin kanssa olemme mukana juhlimassa.

IMG_20131005_094543

Todistetusti kaapistani löytyy muutakin kuin lenkkareita ja trikoita. Värimaailma tosin jatkuu samana = pinkkinä myös kaapin toisella puolella.

Blogin muuttamisen myötä ilmantuneille uusille lukijoille vinkiksi, että minua ja arkeani voi seurata myös Instagramissa sekä blogin Facebook-sivujen kautta, josta näkee myös aina uudet päivitykset. Reipasta sunnuntaipäivää kaikille! Minä suuntaan tästä aamiaispöydästä töihin :)

Avainsanat: ,

Terhi Martikainen

Terhi Martikainen

Kirjoittaja on triathlonisti, moninkertainen pyöräilyn SM-mitalisti ja urheilukaupan ammattilainen.

Kommentit (0)

Kaikkien kommenttien tarkastus on käytössä. Ethän siis lähetä kommenttiasi useampaan kertaan, kiitos.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *